Povezane vesti
Da mi je ova pamet bila... Sloba nakon svega otkrio da li bi ponovo ušao u Zadrugu i šokirao sve u studiju! (VIDEO)
Press 23.07.2018
- Sve novo se izdešavalo, niko nije ni pomislio da će tako nešto da se dogodi, ali šta je tu je, gledamo da izvučemo nešto pozitivno iz toga - rekao je Sloba. Pevač Sloba Radanović gostovao je u emisiji "Kontravizija" gde je odgovarao na… »
Uveravao me je da se posvađao sa porodicom i prijateljima zbog mene! Kija progovorila o Slobi i razvodu! (video)
Press 23.07.2018
- Ja ne mogu da zaboravim šta mi je učinio - rekla je Kija. Kija Kockar je gostovala u emisiji "Premijera" gde je otkrila u kakvim je odnosima sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, a onda je progovorila i o razvodu. Kako može da… »
Bile su nerazdvojne u rijalitiju, a sada se ne čuju! Kija konačno progovorila o Ani Korać i Slobi, a evo šta nikako nije…
Kurir 23.07.2018
Iako su bile najbolje drugarice u rijalitiju "Zadruga", po napuštanju imanja u Šimanovcima Kija Kockar i Ana Korać nisu nastavile da se druže, što je potvrdila i sama starleta, i to na snimanju spota Slobe Radanovića, u kom mu glumi devojku. - Nije… »
Više nije mogla da ćuti, Ana otkrila u kakvom je odnosu sa Slobom: Spekuliše se da su više od prijatelja, a ovo je njen…
Press 23.07.2018
Intrigantna bivša učesnica rijalitija Zadruga, provokativna Ana Korać, odlučila je da stavi tačku na sve tračeve u vezi sa Slobom Radanovićem. Iako je odigrala bitnu ulogu u novom spotu ovog pevača, Ana je u gostovanju na televiziji jasno dala do… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Jezivi požari u Los Anđelesu! Ne zna se koliko kuća je trenutno u plamenu, cela ulica gori, vatrogasci očajni
Nova pre 13 minutajoš 39 povezanih
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Novi magazin pre 48 minutajoš 23 povezane
Novi upad u srpski objekat: Kosovska policija pretresa kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih
Protest ispred Vazduhoplovne akademije, od četvrtka najavljena obustava rada
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih