Povezane vesti
Lončar: Nije dovoljno da se zna samo krvna grupa
Dnevnik 23.07.2018
BEOGRAD: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da procedura transplatacije počinje tek kada članovi porodice daju saglasnost i istakao da su se u javnosti pojavile informacije koje nisu tačne. "Ja mislim da stvarno više nema te dileme da kad… »
Lončar: Transplantacija organa samo uz saglasnost porodice
Nova ekonomija 23.07.2018
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da procedura transplatacije počinje tek kada članovi porodice daju saglasnost i istakao da su se u javnosti pojavile informacije koje nisu tačne. Ja mislim da stvarno više nema te dileme da kad jedan od… »
Lončar: Izjava da neko neće da bude donor organa neće koštati
Radio 021 23.07.2018
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da procedura transplatacije počinje tek kada članovi porodice daju saglasnost i istakao da su se u javnosti pojavile informacije koje nisu tačne. "Ja mislim da stvarno više nema dileme da kad jedan od… »
Vesti dana »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Vojvodina - Železničar Pančevo u 6. kolu Superlige
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih
Stiže novi udar vreline, biće i do 40°C: Pre toga kratko osveženje, poznato kada se menja vreme
Mondo pre 27 minutajoš 7 povezanih
Čaušić o kritikama: Malo smo razmazili građane – poslednjih godina smo gasili požar u roku od par sati ili par dana
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Na današnji dan: Počela bitka za Staljingrad, umro Rudolf Valentino, rođen Džin Keli
Radio 021 pre 53 minutajoš 4 povezane
Tramp proglasio Ormuski moreuz novom američkom teritorijom /foto/
Sputnik pre 42 minutajoš 5 povezanih