Povezane vesti
Vajda: Uslov za povratak Đokoviću je bio da raskrsti sa guruom i da bar jede ribu
Radio 021 23.07.2018
Marin Vajda, prvi trener Novaka Đokovića, rekao je u intervjuu za slovački "Šport" da je jedan od uslova da se vrati u ekipu najboljeg srpskog tenisera bio da Novak raskrsti sa samoproklamovanim "guruom" Pepeom Imasom. Vajda se pokazao kao ključ uspeha… »
Vajda: Hteo sam da Novak tenis trenira, a ne da filozofira o njemu
Dnevnik 23.07.2018
Slovački trener Marjan Vajda je u intervjuu za slovački Šport otkrio da je jedan od uslova da se vrati u Novakov tim bio taj da se Đoković rešisamoproklomovanog gurua Pepea Imasa. „Tako je, ja sam zahtevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni… »
Novakovi kritičari više ne moraju da brinu, Vajda raščistio sa Imazom! Ali, ni to nije sve...
Sportske.net 23.07.2018
Prvi trener Novaka Đokovića, Slovak Marijan Vajda otkrio je za medije u svojoj zemlji koje je poteze povukao posle obnavljanja saradnje sa našim teniserom. Posle velikih problema, duge pauze izazvane povredom, a onda teškoća u pronalaženju prave forme… »
Vajda ‘eliminisao’ imaza: Ja sam želeo da on ode iz Novakovog tima
Hot sport 23.07.2018
Slovak je otkrio za medije u svojoj zemlji šta je tražio od Novaka po povratku u stručni štab. Želja ovog trenera bila je da Pepe Imaz ne bude više deo tima koji će pratiti našeg tenisera. – Jeste, želeo sam da se prekine saradnja sa Imazom, mada to nije… »
Vajda: Nisam želeo Imaza blizu Novaka
Vesti online 23.07.2018
Posle nepunih godinu dana od rastanka, tokom kojih je srpski teniser doživeo najteži period u profesionalnoj karijeri, Đoković i Vajda nastavili su da rade zajedno u aprilu tokom sezone na šljaci i već na Vimbldonu u julu osvojili 13. zajednički gren… »
Vesti dana »
Osetno zahlađenje u Srbiji: Nedelju obeležavaju kiša i hladnije vreme
Glas Zaječara pre 4 satijoš 21 povezana
uživo U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih i 309 povređenih, Tramp: Saudijci mogu da se odbrane
NIN pre 39 minutajoš 40 povezanih
Tramp kaže da Ukrajina treba da 'dobije novog predsjednika' dok Rusija nastavlja napade
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 2 satajoš 10 povezanih
RIK: U ponedeljak počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra
N1 Info pre 14 minutajoš 14 povezanih