Повезане вести

Вајда: Услов за повратак Ђоковићу је био да раскрсти са гуруом и да бар једе рибу

Вајда: Услов за повратак Ђоковићу је био да раскрсти са гуруом и да бар једе рибу

Радио 021 23.07.2018
Марин Вајда, први тренер Новака Ђоковића, рекао је у интервјуу за словачки "Шпорт" да је један од услова да се врати у екипу најбољег српског тенисера био да Новак раскрсти са самопрокламованим "гуруом" Пепеом Имасом. Вајда се… »
Вајда: Хтео сам да Новак тенис тренира, а не да филозофира о њему

Вајда: Хтео сам да Новак тенис тренира, а не да филозофира о њему

Дневник 23.07.2018
Словачки тренер Марјан Вајда је у интервјуу за словачки Шпорт открио да је један од услова да се врати у Новаков тим био тај да се Ђоковић решисамопрокломованог гуруа Пепеа Имаса. „Тако је, ја сам захтевао да заврши са њим, али… »
Вајда открио занимљиве детаље: Хтео сам да Имаз оде, Новак поново једе рибу!

Вајда открио занимљиве детаље: Хтео сам да Имаз оде, Новак поново једе рибу!

Вечерње новости 23.07.2018
Нисам желео да на њега утичу људи који знају тенис, али не разумеју психу врхунског спортисте. Тенис не може да се заснива на филозофији - сматра тренер најбољег српског тенисера. КОЛИКО Новакови навијачи нису одушевљени… »
Новакови критичари више не морају да брину, Вајда рашчистио са Имазом! Али, ни то није све...

Новакови критичари више не морају да брину, Вајда рашчистио са Имазом! Али, ни то није све...

Спортске.нет 23.07.2018
Први тренер Новака Ђоковића, Словак Маријан Вајда открио је за медије у својој земљи које је потезе повукао после обнављања сарадње са нашим тенисером. После великих проблема, дуге паузе изазване повредом, а онда тешкоћа у… »
Вајда ‘елиминисао’ имаза: Ја сам желео да он оде из Новаковог тима

Вајда ‘елиминисао’ имаза: Ја сам желео да он оде из Новаковог тима

Хот спорт 23.07.2018
Словак је открио за медије у својој земљи шта је тражио од Новака по повратку у стручни штаб. Жеља овог тренера била је да Пепе Имаз не буде више део тима који ће пратити нашег тенисера. – Јесте, желео сам да се прекине… »
Вајда: Нисам желео Имаза близу Новака

Вајда: Нисам желео Имаза близу Новака

Вести онлине 23.07.2018
После непуних годину дана од растанка, током којих је српски тенисер доживео најтежи период у професионалној каријери, Ђоковић и Вајда наставили су да раде заједно у априлу током сезоне на шљаци и већ на Вимблдону у јулу… »

Вести дана »