Povezane vesti
Vajda: Uslov za povratak Đokoviću je bio da raskrsti sa guruom i da bar jede ribu
Radio 021 23.07.2018
Marin Vajda, prvi trener Novaka Đokovića, rekao je u intervjuu za slovački "Šport" da je jedan od uslova da se vrati u ekipu najboljeg srpskog tenisera bio da Novak raskrsti sa samoproklamovanim "guruom" Pepeom Imasom. Vajda se pokazao kao ključ… »
Vajda: Hteo sam da Novak tenis trenira, a ne da filozofira o njemu
Dnevnik 23.07.2018
Slovački trener Marjan Vajda je u intervjuu za slovački Šport otkrio da je jedan od uslova da se vrati u Novakov tim bio taj da se Đoković rešisamoproklomovanog gurua Pepea Imasa. „Tako je, ja sam zahtevao da završi sa njim, ali to nije bio moj… »
Vajda otkrio zanimljive detalje: Hteo sam da Imaz ode, Novak ponovo jede ribu!
Večernje novosti 23.07.2018
Nisam želeo da na njega utiču ljudi koji znaju tenis, ali ne razumeju psihu vrhunskog sportiste. Tenis ne može da se zasniva na filozofiji - smatra trener najboljeg srpskog tenisera. KOLIKO Novakovi navijači nisu oduševljeni Pepeom Imazom, toliko… »
Novakovi kritičari više ne moraju da brinu, Vajda raščistio sa Imazom! Ali, ni to nije sve...
Sportske.net 23.07.2018
Prvi trener Novaka Đokovića, Slovak Marijan Vajda otkrio je za medije u svojoj zemlji koje je poteze povukao posle obnavljanja saradnje sa našim teniserom. Posle velikih problema, duge pauze izazvane povredom, a onda teškoća u pronalaženju prave… »
Vajda ‘eliminisao’ imaza: Ja sam želeo da on ode iz Novakovog tima
Hot sport 23.07.2018
Slovak je otkrio za medije u svojoj zemlji šta je tražio od Novaka po povratku u stručni štab. Želja ovog trenera bila je da Pepe Imaz ne bude više deo tima koji će pratiti našeg tenisera. – Jeste, želeo sam da se prekine saradnja sa Imazom… »
Vajda: Nisam želeo Imaza blizu Novaka
Vesti online 23.07.2018
Posle nepunih godinu dana od rastanka, tokom kojih je srpski teniser doživeo najteži period u profesionalnoj karijeri, Đoković i Vajda nastavili su da rade zajedno u aprilu tokom sezone na šljaci i već na Vimbldonu u julu osvojili 13. zajednički… »
Vesti dana »
Rhmz objavio upozorenje, stiže nova tura snega! Upaljeni meteoalarmi, ovde će biti najkritičnije
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Đina nije htela kod oca na koncert: Evo gde je ćerka Harisa Džinovića dok on peva u Beogradu: Sin ga ispoštovao, a ona ovako
Blic pre 0 minutajoš 4 povezane