Повезане вести
Карлеуша никад бруталније оплела по Цеци: Импланти у д.пету су нешто најсмешније што сам видела
Курир 23.07.2018
Певачица Јелена Карлеуша нема мира па је тако поново оплела по Светлани Цеци Ражнатовић, а овај пут је поткачила њен изглед. "Једино позитивно што имам да напишем о Наногици јесте да су јој ови импланти у дупету нешто… »
И то се десило: Јк написала нешто позитивно о Цеци
Мондо 23.07.2018
Кад би се "гађали трамвајима"... И док судски процес траје између певачица, Јелена Карлеуша не пропушта прилику да испрозива супарницу. Овог пута трн у оку јој је био, ни мање ни више, силикон, који је наводно Цеца "уградила" у… »
Јелена Карлеуша испризовала физички изглед Цеце Ражнатовић
Трачара 23.07.2018
Јелена Карлеуша је данас поново прокоментарисала ривалку Светлану Цецу Ражнатовић, овог пута због физичког изгледа. Наиме, ЈК се огласила на Твиттеру где је написала: ‘’Једино позитивно што имам да напишем о Наногици јесте да су… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 17 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана