Povezane vesti
Federer otkazao učešće u Torontu!
N1 Info 23.07.2018
Drugi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer objavio je da neće učestvovati na predstojećem Rodžers kupu koji se ovog leta igra u Torontu. - Veoma sam razočaran što neću ovog leta učestvovati na Rodžers kupu. Bilo mi je fantastično prošle godine u… »
Briga manje za Noleta - Rodžer neće na "Rodžers"
Sportske.net 23.07.2018
Drugi teniser sveta obavestio je organizatore Mastersa u Torontu da se povlači sa turnira. Švajcarski teniser Rodžer Federer saoptio je u ponedeljak da neće učestvovati na predstojećem "Rodžers Kupu" u Torontu. "Jako sam razočaran što neću igrati na… »
Vesti dana »
Putnička vozila na izlazu uz zemlje čekaju najduže pola sata, teretnjaci četiri sata; Obustavljen rad na graničnim prelazima između Severne Makedonije i Grčke
RTV pre 23 minutajoš 6 povezanih
Vreme danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 33 stepena
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan, 27. jul: Počeo „Opijumski rat“, rođeni Đura Jakšić, Petar Lubarda i Stanislav Binički
N1 Info pre 37 minutajoš 3 povezane
VIDEO: Izgorelo oko 2.000 kvadrata niskog rastinja u Petrovaradinu - drugi požar u manje od 12 sati
Radio 021 pre 3 minutajoš 1 povezana
Skupština glasa o nepoverenju Vladi: "Pitanje šta će Vučić izabrati - unutrašnju ili spoljnu propagandu"
Radio 021 pre 3 minutajoš 2 povezane