Povezane vesti
Profesorka se oglasila prvi put posle skandala! Prvo je bežala, a sad se pravda šakira: Mene su prevarili!
Kurir 24.07.2018
Oglasila se profesorka istorije Devete beogradske gimnazije Snežana Martić koja je vodila decu na problematično putovanje u Španiju navodeći da ona kaže da ima sve priznanice da je novac koji je dobila od roditelj uplatila agenciji "B2R", s kojom su… »
Šakira se pravda nakon skandala: Profesorka iznela niz tvrdnji u pokušaju da skine odgovornost sa sebe, ali priča je puna…
Blic 24.07.2018
Profesorka istorije Devete beogradske gimnazije Snežana Martić Šakira oglasila se prvi put nakon skandala kada je više od stotinu đaka ostalo bez smeštaja koji su platili u španskom letovalištu Ljoret de Mar. Ona je rekla da joj ništa nije bilo… »
Profesorka: Nikoga nisam obmanula, sama sam prevarena
RTV 24.07.2018
BEOGRAD - Profesorka istorije Devete beogradske gimnazije Snežana Martić tvrdi da nisu tačne informacije da je na bilo koji način oštetila ili prevarila decu koja su sa njom putovala u Španiju. "Naprotiv, i ja sam jedna od prevarenih", kaže… »
Ekskluzivno profesorka koja je vodila gimnazijalce u ŠPANIJU: Nikog nisam obmanula i sama sam prevarena!
Večernje novosti 24.07.2018
Profesorka istorije Devete beogradske gimnazije Snežana Martić Šakira, za "Novosti", o putovanju u Španiju. Imam priznanice da sam novac koji sam dobila od roditelja uplatila agenciji "B2R" NISU tačne informacije da sam na bilo koji način oštetila… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 2 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: "Sindikati, ili ste uz nas ili ste bez nas" (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako će se razvijati politička situacija u Bosni i Hercegovini?
Euronews pre 1 satjoš 56 povezanih