Повезане вести
Кија први пут након изласка из Задруге проговорила о Андрији и открила да ли су у контакту! (ВИДЕО)
Телеграф 24.07.2018
- Не бих рекла да је он био грешка, познајем га већ шест година - рекла је Кија. Након што је ожењени певач Слоба Радановић приликом свог учешћа у Задрузи упловио у везу са Луном Ђогани, после извесног времена у ријалити је ушла… »
Волела бих да ми се јави, он је баш по мом укусу! Ево који наш спортиста је Кији запао за око! (видео)
Телеграф 24.07.2018
Повезивали су је са разним момцима, а ево који наш кошаркаш јој се ипак највише допада. Победницу Задруге Кију Коцкар након ријалитија повезивали су многим познатим мушкарцима, а њој је за око запао један спортиста којег је… »
Слоба направио пометњу на плажи! Девојке полуделе када се он појавио, па га салетале на сваком кораку! (фото)
Телеграф 24.07.2018
Певач је посветио пажњу својим обожаватељкама, па се стрпљиво сликао са њима. Бивши учесник Задруге и певач Слоба Радановић након изласка из ријалитија постао је једна од тренутно најактуелнијих јавних личности код нас… »
Испливала шокантна преписка! Дечко који је снимио видео у Лунином бутику тврди да му Анабела прети батинама! (фото)
Телеграф 24.07.2018
- Добио сам препистку Разије и њене пријатељице како ми је претила како ће ме пребити - објавио је Јутјубер. Јутјубер Дон Петар, који је пре десетак дана у бутику Луне Ђогани снимио популарни "пранк" огласио се са тврдњама да… »
Онај горе види све! Након Кијиног гостовања у емисији, огласио се Слоба и упутио јој јасну поруку! (фото)
Телеграф 24.07.2018
Кија је у емисији на ТВ Пинку споменула Радановића, а онда се и он огласио путем друштвених мрежа. У току емисије у којој је гоствала бивша задругарка Кристина Кија Коцкар, њен још увек законити муж, Слободан Радановић, се… »
Сама је то себи дозволила и заслужила... Ево шта је Кија рекла о Луниним сузама због Слобе и њеној модној колекцији! (ВИДЕО)
Телеграф 24.07.2018
- Али, да сам имала претерану емпатију нисам, искрено. Ја сам последња особа која је то требала да осећа - рекла је Кија. Кија Коцкар је прошле ноћи гостовала у емисији "Народ пита" где је коментарисала своје учешће у Задрузи… »
У случају да не дође, рекла сам адвокату да поднесе тужбу: Кија ексклузивно открила када ће се видети са Слобом на суду (видео)…
Телеграф 24.07.2018
- Истина је да ја желим да се разведем од Слободана и то ће се десити. Кија Коцкар причала је у емисији "Народ пита" о разводу са Слобом Радановићем и открила да жели да се разведе од њега. Како је ексклузивно навела, она ће се… »
Вести дана »

Од усијаног асфалта до олујних облака Са 40 на 20 степени за два дана стиже нагли преокрет
Дневник пре 2 минутајош 14 повезаних

БЛОГ УЖИВО „Београд у барикаду“: Блокаде у центру града, на Новом Београду полиција склонила грађане
Нова пре 2 минутајош 6 повезаних

Избоден мушкарац код Цветкове пијаце: Хитно превезен на реанимацију
Нова пре 12 минутајош 6 повезаних

Расте број жртава у Тексас: Међу 80 погинулих у поплавама 28 су деца, наставља се потрага за несталима
Блиц пре 6 сатијош 8 повезаних