Povezane vesti
Miroslav Radović: Zvezda i Legija imaju najbolje navijače u Evropi
Hot sport 24.07.2018
Ukoliko se ne dogodi iznenađenje u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u trećoj će se sastati prvak Srbije i Poljske. Kapiten šampiona Poljske, Legije, je nekadašnji napadač Partizana sa velikim stažom u ovoj ekipi, Miroslav Radović. – Moramo… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani
Večernje novosti 24.07.2018
Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga - rekao je legendarni fudbaler Legije povodom potencijalnog susreta sa srpskim šampionom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukoliko u dvomeču pobede litvansku Suduvu, fudbaleri Crvene zvezde će… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, najveća opasnost od Radonjića i Bena
Mozzart sport 24.07.2018
"Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi", kaže prvotimac kluba iz Varšave. Legendarni fudbaler Legije i bivši igrač Partizana Miroslav… »
Oglasio se Mire Radović, biće ''ludilo'' protiv Zvezde?
Sportske.net 24.07.2018
Bivši fudbaler Partizana i legenda poljske Legije prokomentarisao jučerašnji žreb koji njegovu ekipu vodi ka ''Marakani''. Ako ste juče propustili podsetićemo još jednom - ukoliko Zvezda prođe Suduvu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u trećem… »
Vesti dana »

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih

Oglasio se Putin i otkrio gde bi mogao da se sastane sa Trampom: "To je sasvim prikladno mesto"
Mondo pre 19 minutajoš 40 povezanih