Povezane vesti

Miroslav Radović: Zvezda i Legija imaju najbolje navijače u Evropi

Miroslav Radović: Zvezda i Legija imaju najbolje navijače u Evropi

Hot sport 24.07.2018
Ukoliko se ne dogodi iznenađenje u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u trećoj će se sastati prvak Srbije i Poljske. Kapiten šampiona Poljske, Legije, je nekadašnji napadač Partizana sa velikim stažom u ovoj ekipi, Miroslav Radović. –… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani

Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani

Večernje novosti 24.07.2018
Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga - rekao je legendarni fudbaler Legije povodom potencijalnog susreta sa srpskim šampionom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukoliko u dvomeču pobede litvansku Suduvu, fudbaleri Crvene zvezde… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, najveća opasnost od Radonjića i Bena

Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, najveća opasnost od Radonjića i Bena

Mozzart sport 24.07.2018
"Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi", kaže prvotimac kluba iz Varšave. Legendarni fudbaler Legije i bivši igrač Partizana… »
Oglasio se Mire Radović, biće ''ludilo'' protiv Zvezde?

Oglasio se Mire Radović, biće ''ludilo'' protiv Zvezde?

Sportske.net 24.07.2018
Bivši fudbaler Partizana i legenda poljske Legije prokomentarisao jučerašnji žreb koji njegovu ekipu vodi ka ''Marakani''. Ako ste juče propustili podsetićemo još jednom - ukoliko Zvezda prođe Suduvu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona… »

Vesti dana »