Повезане вести
Мирослав Радовић: Звезда и Легија имају најбоље навијаче у Европи
Хот спорт 24.07.2018
Уколико се не догоди изненађење у другој рунди квалификација за Лигу шампиона, у трећој ће се састати првак Србије и Пољске. Капитен шампиона Пољске, Легије, је некадашњи нападач Партизана са великим стажом у овој екипи… »
Радовић се радује Звезди: Биће лудило на оба стадиона, знам добро шта значи играти на пуној Маракани
Вечерње новости 24.07.2018
Дефинитивно то за мене неће бити утакмица као и свака друга - рекао је легендарни фудбалер Легије поводом потенцијалног сусрета са српским шампионом у квалификацијама за Лигу шампиона. Уколико у двомечу победе литванску Судуву… »
Радовић се радује Звезди: Биће лудило на оба стадиона, највећа опасност од Радоњића и Бена
Моззарт спорт 24.07.2018
"Знам добро шта значи играти на пуној Маракани и у таквој атмосфери. Могу слободно да кажем да Легија и Звезда имају две најбоље навијачке групе у Европи", каже првотимац клуба из Варшаве. Легендарни фудбалер Легије и бивши… »
Огласио се Мире Радовић, биће ''лудило'' против Звезде?
Спортске.нет 24.07.2018
Бивши фудбалер Партизана и легенда пољске Легије прокоментарисао јучерашњи жреб који његову екипу води ка ''Маракани''. Ако сте јуче пропустили подсетићемо још једном - уколико Звезда прође Судуву у другом колу квалификација… »
Вести дана »
Северна Македонија пала за три места на Глобалном индексу слободе штампе
Сербиан Невс Медиа пре 8 сатијош 21 повезана
Гужве на путевима ка Златибору: Туристи хрле на планину за 1. мај
Ужице огласна табла пре 4 сатијош 31 повезана
Ништа од финала за бившег капитена Звезде, студенти му "дошли главе"
Телеграф пре 6 минутајош 59 повезаних