Povezane vesti
Miroslav Radović: Zvezda i Legija imaju najbolje navijače u Evropi
Hot sport 24.07.2018
Ukoliko se ne dogodi iznenađenje u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u trećoj će se sastati prvak Srbije i Poljske. Kapiten šampiona Poljske, Legije, je nekadašnji napadač Partizana sa velikim stažom u ovoj ekipi, Miroslav Radović. –… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani
Večernje novosti 24.07.2018
Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga - rekao je legendarni fudbaler Legije povodom potencijalnog susreta sa srpskim šampionom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukoliko u dvomeču pobede litvansku Suduvu, fudbaleri Crvene zvezde… »
Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, najveća opasnost od Radonjića i Bena
Mozzart sport 24.07.2018
"Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi", kaže prvotimac kluba iz Varšave. Legendarni fudbaler Legije i bivši igrač Partizana… »
Oglasio se Mire Radović, biće ''ludilo'' protiv Zvezde?
Sportske.net 24.07.2018
Bivši fudbaler Partizana i legenda poljske Legije prokomentarisao jučerašnji žreb koji njegovu ekipu vodi ka ''Marakani''. Ako ste juče propustili podsetićemo još jednom - ukoliko Zvezda prođe Suduvu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana