Povezane vesti
Kristina je ubijena zbog 10.000 dinara na pumpi: Odloženo suđenje Milošu Srebriću
Kurir 24.07.2018
Početak suđenja Milošu Srebriću (36), zvanom Flekica, za ubistvo Kristine Kaplanović (20), radnice na benzinskog pumpi odložen je danas u Višem sudu u Beogradu, pošto na suđenje nisu došli branioci optuženog, advokati Momčilo Minić i Dalibor Katančević… »
"Kristinu ništa neće vratiti": Počinje suđenje za ubistvo radnice na benzinskoj pumpi, optuženi tvrdi da je za njega "čuo na…
Blic 23.07.2018
"Nećemo se pojaviti na početku suđenja, biće tu naš advokat. A šta da očekujem? Znam da će da laže, da negira da je ubio našu Kristinu", kaže za "Blic" Stanislav Kaplanović, otac ubijene radnice sa pump u Malom Mokrom Lugu. Za ubistvo Kristine Kaplanović… »
Vesti dana »

Pljuskovi, grmljavina i osveženje: Danas jako pogoršanje vremena, ovim predelima Srbije prete i oluje
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene; Zelenski: Do kraja rata preko pritiska na Putina
RTS pre 42 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane