Povezane vesti
Dobio je posao kao praktikant: Mentorka ga je odvukla u krevet gde je imao nezaboravan seks, a onda je usledio šok od kojeg se…
Kurir 24.07.2018
Ispovest dečka koji je spavao sa svojom majkom a da to nije znao šokirala je javnost. Naime, dečko se požalio i tražio je savet od iskusnog psihoterapeuta. Draga Deidre, Mama me je ostavila kad sam bio mali i vaspitao me je otac. Imam 22 godine. Nikada… »
Dobio je prvi posao i ludo se zaljubio u mentorku: Imao je fantastičan seks sa njom, a kada je pokazao ocu njenu sliku, on…
Kurir 24.07.2018
Nakon što je dobio svoj prvi posao, jedan muškarac se zaljubio u svoju mentorku i spavao s njom. Kada se ocu pohvalio avanturom i pokazao mu sliku svoje ljubavnice, desilo se nešto šokantno. Njegov otac je zanemeo kada je video sliku s obzirom na to da… »
Vesti dana »
Ministar Stanković: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, sve proteklo u redu
Beta pre 4 satijoš 77 povezanih
(Foto) vatrena stihija se širi, vatrogasci s maskama uleću u gusti dim! Nadljudska borba na Novom Beogradu traje već više od sat vremena: Stanarima izdato hitno upozorenje!
Blic pre 35 minutajoš 68 povezanih
Vučić u Tbilisiju: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
Beta pre 35 minutajoš 28 povezanih
Majke dece sa smetnjama u razvoju iz Bečeja počele štrajk glađu zbog troškova prevoza do škole
Insajder pre 9 satijoš 8 povezanih
Svet je čekao ovu vest; Tramp otkrio šta se dešava sa Ormuskim moreuzom
B92 pre 49 minutajoš 50 povezanih