Povezane vesti

Dobio je posao kao praktikant: Mentorka ga je odvukla u krevet gde je imao nezaboravan seks, a onda je usledio šok od kojeg se…

Dobio je posao kao praktikant: Mentorka ga je odvukla u krevet gde je imao nezaboravan seks, a onda je usledio šok od kojeg se…

Kurir 24.07.2018
Ispovest dečka koji je spavao sa svojom majkom a da to nije znao šokirala je javnost. Naime, dečko se požalio i tražio je savet od iskusnog psihoterapeuta. Draga Deidre, Mama me je ostavila kad sam bio mali i vaspitao me je otac. Imam 22 godine. Nikada… »
Dobio je prvi posao i ludo se zaljubio u mentorku: Imao je fantastičan seks sa njom, a kada je pokazao ocu njenu sliku, on…

Dobio je prvi posao i ludo se zaljubio u mentorku: Imao je fantastičan seks sa njom, a kada je pokazao ocu njenu sliku, on…

Kurir 24.07.2018
Nakon što je dobio svoj prvi posao, jedan muškarac se zaljubio u svoju mentorku i spavao s njom. Kada se ocu pohvalio avanturom i pokazao mu sliku svoje ljubavnice, desilo se nešto šokantno. Njegov otac je zanemeo kada je video sliku s obzirom na to da… »

Vesti dana »