Povezane vesti
Tramp brine da će Rusi pomoći demokratama na izborima
Novi magazin 24.07.2018
Predsednik SAD Donald Tramp naveo je da ga "veoma brine" što će Rusija pokušati da se umeša u novembarske izbore za Kongres SAD da bi pomogla demokratama da pobede. "Veoma sam zabrinut jer će se Rusija boriti da utiče na izbore. Budući da nijedan… »
Tramp gurnuo prst u oko putinu: Rusi će se mešati u američke izbore, evo na čijoj strani! (video)
Kurir 24.07.2018
Donald Tramp smatra da će se Rusija mešati u prestojeće izbore za Kongres kako bi pomogla Demokratama, jer je on sam mnogo tvrd u pregovorima sa Moskvom. "Veoma sam zabrinut da će se Rusija jako truditi da utiče na predstojeće izbore", tvrdi Tramp… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
N1 Info pre 21 minutajoš 34 povezane

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 45 povezanih

Putin pozvao Zelenskog u Moskvu, on odbio! Trilateralni sastanak sve neizvesniji, Tramp u nezavidnoj situaciji
Blic pre 41 minutajoš 293 povezane

(BLOG) Protesti u više gradova ispred policijskih stanica, nastavljena hapšenja studenata
N1 Info pre 6 minutajoš 43 povezane