Povezane vesti
Raspad u Legiji: dijareja, "trener koji to nije" i Radovićeve kritike!
Vesti online 25.07.2018
Iako se očekivalo da potencijalni protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija bude varšavska Legija, sve je realnije da to ne bude slučaj. Prvak Poljske izgubio je na svom terenu od Spartaka iz Trnave rezultatom 2:0 i blizu je da završi… »
"Ovo je novi Radonja, ne znam kako da opišem drugi gol"
N1 Info 25.07.2018
Zvezdin reprezentativac Nemanja Radonjić dao je dva gola u ubedljivom trijumfu srpskog šampiona protiv litvanske Suduve. On kaže da je teško opisati njegov drugi pogodak. "Ogromnu radost osetio sam kada sam uspeo da iskoritim gužvu u protivničkom… »
Radović besan posle poraza legije: Bili smo užasni!
Večernje novosti 25.07.2018
Nismo imali nikakvu ideju, ni kako da napadnemo ni kako da igramo. Trener odlučuje o formaciji, ali bih radije da igramo sa četvoricom pozadi. Očekivali su Poljaci da će lako da prođu Spartak iz Trnave. Ali, opuštanje i potcenjivanje rivala je kažnjeno… »
Virus pokosio Legiju: Igrači imali groznicu i povraćali
N1 Info 25.07.2018
Trener Legije Dean Klafurić rekao je da zbog virusa koji se raširio timom njegovi igrači nisu mogli da pruže maksimum i da je to razlog poraza od Spartak Trnave 2:0 u Varšavi u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. “Nisam čovek koji… »
Vesti dana »

Dragana Rašić: Vlast je krala glasove na svih 69 biračkih mesta u Zaječaru
N1 Info pre 20 minutajoš 22 povezane

Četvrti dan protesta "Fakulteti na raskrsnici": Studenti u blokadi i dalje blokiraju ugao Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 4 satijoš 15 povezanih

Osnovni sud u Prištini zabranio isticanje srpskih zastava tokom proslave Vidovdana na Kosovu
NIN pre 25 minutajoš 19 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

BLOG: Rasprava u Skupštini, opozicija pita - od kada boravište može biti park, koliko alimentacija je platio Mali
N1 Info pre 15 minutajoš 20 povezanih