Повезане вести
Сведочење стаклоресца о убиству пекара Пили смо, почео је да вређа па смо се потукли, али се кајем што сам га убио
Вечерње новости 25.07.2018
На почетку суђења за убиство Николе Остојића, оптужени Филип Гаврановић изнео одбрану: Одговоран сам што није жив, али не слажем се са свим што је наведено у оптужници. КАЈЕМ се... Да могу да вратим време, да учиним другачије… »
Београдски стаклорезац признао убиство комшије пекара
РТВ 25.07.2018
БЕОГРАД - Стаклорезац из Ресавске улице Филип Гаврановић признао је данас на почетку суђења у Вишем суду у Београду да је почетком новембра 2017. године убио комшију пекара Николу Остојића. Гаврановић се на саслушању у… »
Стаклорезац на суду признао убиство пекара, а онда испричао драматичну причу о њиховом последњем сусрету
Блиц 25.07.2018
- Прихватам сву одговорност што Никола није више међу нама. Да могу да вратим време, вратио бих - рекао је на почетку суђења стаклорезац Филип Гаврановић (31) оптужен за тешко убиство из користољубља свог пријатеља, пекара… »
Почело суђење за убиство пекара у Ресавској
Блиц 25.07.2018
Суђење за убиство пекара Николе Остојића из 3. новембра прошле године почело је данас у Вишем суду у Београду. На данашњем рочишту осумњичени за овај злочин стаклорезац Филип Гаврановић требало би да изнесе своју одбрану. У… »
Стаклорезац Филип први пут проговорио после стравичног злочина у Ресавској: Убио сам најбољег пријатеља! Али не због новца…
Курир 25.07.2018
Стаклорезац Филип Гаврановић (31), који је оптужен да је 3. новембра прошле године у својој радњи у Ресавској улици у центру Београда убио пријатеља Николу Остојића (36) данас је пред Вишим судом у Београду признао злочин и… »
Вести дана »

"Гробари" гледају и Не верују! Ево шта је Владан Милојевић рекао за Партизан након што је Звезда победила у 177. вечитом дербију!
Вечерње новости пре 0 минутајош 82 повезане

Ако путујете овде, проверите статус лета, могућа кашњења и отказивање због сајбер напада
Блиц пре 25 минутајош 34 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 1 сатјош 23 повезане

Радоњић за 38 секунди спаковао Звезди победу, Партизан се касно пробудио у дербију ВИДЕО
Нова пре 25 минутајош 62 повезане

Милојевић после дербија: "Слатка победа, али осим три бода нисмо добили ништа"
Спортске.нет пре 5 минутајош 21 повезана