Povezane vesti

Svedočenje stakloresca o ubistvu pekara Pili smo, počeo je da vređa pa smo se potukli, ali se kajem što sam ga ubio

Svedočenje stakloresca o ubistvu pekara Pili smo, počeo je da vređa pa smo se potukli, ali se kajem što sam ga ubio

Večernje novosti 25.07.2018
Na početku suđenja za ubistvo Nikole Ostojića, optuženi Filip Gavranović izneo odbranu: Odgovoran sam što nije živ, ali ne slažem se sa svim što je navedeno u optužnici. KAJEM se... Da mogu da vratim vreme, da učinim drugačije, dao bih sve na… »
Beogradski staklorezac priznao ubistvo komšije pekara

Beogradski staklorezac priznao ubistvo komšije pekara

RTV 25.07.2018
BEOGRAD - Staklorezac iz Resavske ulice Filip Gavranović priznao je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je početkom novembra 2017. godine ubio komšiju pekara Nikolu Ostojića. Gavranović se na saslušanju u tužilaštvu nakon… »
Počelo suđenje za ubistvo pekara u Resavskoj

Počelo suđenje za ubistvo pekara u Resavskoj

Blic 25.07.2018
Suđenje za ubistvo pekara Nikole Ostojića iz 3. novembra prošle godine počelo je danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem ročištu osumnjičeni za ovaj zločin staklorezac Filip Gavranović trebalo bi da iznese svoju odbranu. U sud je došla… »
Staklorezac na sudu priznao ubistvo pekara, a onda ispričao dramatičnu priču o njihovom poslednjem susretu

Staklorezac na sudu priznao ubistvo pekara, a onda ispričao dramatičnu priču o njihovom poslednjem susretu

Blic 25.07.2018
- Prihvatam svu odgovornost što Nikola nije više među nama. Da mogu da vratim vreme, vratio bih - rekao je na početku suđenja staklorezac Filip Gavranović (31) optužen za teško ubistvo iz koristoljublja svog prijatelja, pekara Nikole Ostojića 3… »
Staklorezac Filip prvi put progovorio posle stravičnog zločina u Resavskoj: Ubio sam najboljeg prijatelja! Ali ne zbog novca…

Staklorezac Filip prvi put progovorio posle stravičnog zločina u Resavskoj: Ubio sam najboljeg prijatelja! Ali ne zbog novca…

Kurir 25.07.2018
Staklorezac Filip Gavranović (31), koji je optužen da je 3. novembra prošle godine u svojoj radnji u Resavskoj ulici u centru Beograda ubio prijatelja Nikolu Ostojića (36) danas je pred Višim sudom u Beogradu priznao zločin i rekao da se kaje zbog… »

Vesti dana »