Povezane vesti
Prvi čovek Fenerbahčea: Sramota me je pred Obradovićem
N1 Info 25.07.2018
Novi predsednik Fenerbahčea Ali Koč rekao ja njegov klub ima određene finansijske probleme, zbog čega pojedinim igračima nisu isplaćene plate u potpunosti. Koč je u intervjuu za televiziju Fenerbahčea da se novi Upravni odbor postarao da problemi sa… »
Predsednik Fenerbahčea: Sramota me kad stanem pred Željka zbog novca!
Hot sport 25.07.2018
Prvi čovek Fenerbahčea Ali Koč govorio je o finansijskoj krizi u prošlogodišnjem šampionu Evrope, a pomenuo je i trofejnog srpskog trenera. Nije kriza samo u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Jedan od najbogatijih evropskih klubova Fenerbahče suočava se sa… »
Predsednik Fenera: Sramota me pred Željkom
Mondo 25.07.2018
Ali Koč otkrio je da dug košarkaške sekcije trofejnog turskog kluba iznosi 8,5 miliona evra. Kompletno sportsko društvo Fenerbahče nalazi se u ogromnim finansijskim problemima, koje pokušava da reši novo rukovodstvo, na čelu sa biznismenom Alijem Kočom… »
Koč: Sramota me je pred Obradovićem!
Mozzart sport 25.07.2018
Novi predsednik Fenerbahčea priznao da plate kasne i da postoje ozbiljni problemi u celom sportskom društvu. Novi predsednik turskog Fenerbahčea Ali Koč rekao je da ga je sramota pred trenerom Željkom Obradovićem zbog toga što je klub kasnio sa isplatama… »
Vesti dana »

Svi čekali da Tramp i Putin izađu sa sastanka, a njegova slika obišla je svet: Američki telohranitelj pao u nesvest na Aljasci (video)
Kurir pre 24 minutajoš 45 povezanih

Stižu pljuskovi, ovi delovi zemlje prvi na udaru! Žuti meteo alarm na snazi za pola Srbije!
Alo pre 49 minutajoš 18 povezanih

Srbija stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

INTERVJU Dejan Bursać: Državni aparat se potpuno raspao, batinašima i policijom komanduje čovek kome je funkcija „brat“
Nova pre 39 minutajoš 4 povezane