Povezane vesti
Prvi čovek Fenerbahčea: Sramota me je pred Obradovićem
N1 Info 25.07.2018
Novi predsednik Fenerbahčea Ali Koč rekao ja njegov klub ima određene finansijske probleme, zbog čega pojedinim igračima nisu isplaćene plate u potpunosti. Koč je u intervjuu za televiziju Fenerbahčea da se novi Upravni odbor postarao da problemi… »
Predsednik Fenerbahčea: Sramota me kad stanem pred Željka zbog novca!
Hot sport 25.07.2018
Prvi čovek Fenerbahčea Ali Koč govorio je o finansijskoj krizi u prošlogodišnjem šampionu Evrope, a pomenuo je i trofejnog srpskog trenera. Nije kriza samo u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Jedan od najbogatijih evropskih klubova Fenerbahče suočava se… »
Predsednik Fenera: Sramota me pred Željkom
Mondo 25.07.2018
Ali Koč otkrio je da dug košarkaške sekcije trofejnog turskog kluba iznosi 8,5 miliona evra. Kompletno sportsko društvo Fenerbahče nalazi se u ogromnim finansijskim problemima, koje pokušava da reši novo rukovodstvo, na čelu sa biznismenom Alijem… »
Koč: Sramota me je pred Obradovićem!
Mozzart sport 25.07.2018
Novi predsednik Fenerbahčea priznao da plate kasne i da postoje ozbiljni problemi u celom sportskom društvu. Novi predsednik turskog Fenerbahčea Ali Koč rekao je da ga je sramota pred trenerom Željkom Obradovićem zbog toga što je klub kasnio sa… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 4 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 5 satijoš 48 povezanih