Povezane vesti
Akcija "Reci ne plastičnim kesama" u Univerexportu za pomoć bolesnoj deci
Radio 021 25.07.2018
Naplata plastičnih kesa od četvrtka, 26. juna, počinje i u objektima Univerexporta, ali ujedno počinje i jednomesečna humanitarna kampanja posvećena deci oboleloj od raka i njihovim roditeljima. Naime, podatak da svakog dana jedno dete u Srbiji oboli od… »
Univerexport i Novosađani zajedničkim snagama pomažu deci oboleloj od raka
Moj Novi Sad 25.07.2018
Podatak da svakog dana jedno dete u Srbiji oboli od raka, a svake nedelje jedno dete umre od te bolesti sam po sebi je dovoljno velik motiv da se Grupa Univerexport uključi u napore NURDOR-a – nacionalnog udruženja za decu obolelu od raka i humanitranom… »
Kese naplaćuju u gotovo svim radnjama u Novom Sadu
Dnevnik 25.07.2018
O izbacivanju plastičnih kesa iz upotrebe se u poslednje vreme sve češće priča te su pojedini marketi u gradu, da bi motivisali potrošače da što manje koriste tu vrstu ambalaže, još u aprilu počeli da ih naplaćuju. Potrošači „Univereksporta” i… »
Vesti dana »
Glavni iranski zvaničnici na molitvi za Hamneija, glasni pozivi na ubistvo Trampa
Danas pre 34 minutajoš 26 povezanih
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Od jutros poginula tri mladića! Oglasio se MUP povodom stravičnih nesreća: "Uzrok je neprilagođena brzina i gubitak kontrole nad vozilom"
Blic pre 49 minutajoš 17 povezanih
Stiže velika promena vremena u Srbiji: RHMZ objavio šta nas očekuje naredne sedmice
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
Alimpijević kod Orlića video što niko nije: "Gledao sam ih u Istanbulu, to me je oduševilo"
Mondo pre 49 minutajoš 23 povezane