Povezane vesti
Mračna tajna Hrvatske pevačice: Trpela je nasilje pa poklekla: "Htela sam zauvek da zaspim!"
Blic 25.07.2018
Hrvatska pevačica Ivana Kindl (40) otkrila je sve detalje svoje borbe s depresijom, pa priznala koliko teška je bila njena borba. Kroz koje faze se nosila, kao i koji put ju je odveo do izlečenja, pročitajte u nastavku. Pevačica je za "Stori.hr"… »
Mračna tajna Hrvatske pevačice Ivana (40) prvi put progovorila o teškim mislima koje su joj uništile život: Htela sam zauvek…
Kurir 25.07.2018
Hrvatska pevačica Ivana Kindl (40) otkrila je sve detalje svoje borbe s depresijom. Pevačica se tada otuđila od ljudi i prestala je da izlazi u javnost. - Godine 2006. počeo je moj energetski pad. Razlog su bili privatni problemi, porodična situacija… »
Vesti dana »
Netanjahu: Iran više nije ista zemlja posle američko-izraelskih napada
Kurir pre 22 minutajoš 36 povezanih
Nafta probila 100 dolara- rat na Bliskom istoku izazvao najveći poremećaj tržišta u istoriji
Bloomberg Adria pre 32 minutajoš 27 povezanih
Opštinska izborna komisija u Kuli utvrdila zbirnu listu kandidata za odbornike
RTV pre 3 satajoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp: Rast cena nafte donosi zaradu SAD; Modžtaba Hamnei: Ormuski moreuz ostaje zatvoren
RTV pre 22 minutajoš 75 povezanih
"Nastavak nečega što se vidi već dve godine": Zašto Folksvagen planira da ukine oko 50.000 radnih mesta
Euronews pre 4 satijoš 39 povezanih