Povezane vesti
Mračna tajna Hrvatske pevačice: Trpela je nasilje pa poklekla: "Htela sam zauvek da zaspim!"
Blic 25.07.2018
Hrvatska pevačica Ivana Kindl (40) otkrila je sve detalje svoje borbe s depresijom, pa priznala koliko teška je bila njena borba. Kroz koje faze se nosila, kao i koji put ju je odveo do izlečenja, pročitajte u nastavku. Pevačica je za "Stori.hr"… »
Mračna tajna Hrvatske pevačice Ivana (40) prvi put progovorila o teškim mislima koje su joj uništile život: Htela sam zauvek…
Kurir 25.07.2018
Hrvatska pevačica Ivana Kindl (40) otkrila je sve detalje svoje borbe s depresijom. Pevačica se tada otuđila od ljudi i prestala je da izlazi u javnost. - Godine 2006. počeo je moj energetski pad. Razlog su bili privatni problemi, porodična situacija… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana