Povezane vesti

Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju!

Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju!

Sportske.net 26.07.2018
Litvanski predstavnik namučio je vicešampiona Srbije u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan u revanš nosi minimalnu prednost. Vicešampion Srbije savladao je litvanski Trakai u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu… »
Kvalifikacije za Ligu Evrope kraj: Partizan - Trakai 1:0, Spartak - Sparta 2:0, Makabi - Radnički 2:0

Kvalifikacije za Ligu Evrope kraj: Partizan - Trakai 1:0, Spartak - Sparta 2:0, Makabi - Radnički 2:0

Večernje novosti 26.07.2018
Blistava noć Spartaka i pobeda protiv Sparte - 2:0. Partizan minimalnim rezultatom savladao Trakai - 1:0, dok je Radnički poražen u Tel Avivu od Makabija - 2:0. Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu litvanski Trakai 1:0 (0:0) u prvom meču 2. kola… »
Sad ostaje nada u krcati Čair: Živković nije mogao sam, Kjartanson zakucao Nišlije! (video)

Sad ostaje nada u krcati Čair: Živković nije mogao sam, Kjartanson zakucao Nišlije! (video)

Mozzart sport 26.07.2018
Nišlije poražene od Makabija u Netanji - 0:2. Sad ostaje nada u krcati Čair i ništa više... Međutim, ako žele da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Radničkog iz Niša moraće da pruže mnogo, mnogo više u sudaru sa Makabijem iz… »
LE - Radnički izdržao poluvreme, Rajko i drugovi nose "najopasniji rezultat" u Niš

LE - Radnički izdržao poluvreme, Rajko i drugovi nose "najopasniji rezultat" u Niš

Sportske.net 26.07.2018
Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Makabi u drugom delu slomio otpor Nišlija. Prikazala se ekipa Nenada Lalatovića u lepom svetlu publici u Izraelu, ali nije bila kadra da ostvari rezultat… »
Kvalfikacije za LE: Makabi u Niš dolazi sa velika dva gola prednosti

Kvalfikacije za LE: Makabi u Niš dolazi sa velika dva gola prednosti

Hot sport 26.07.2018
U prvom meču 2. kola kvlafikacija za Ligu Evrope Makabi je u Tel Avivu savladao Radnički iz Niša 2:0 (0:0). Došao je Radnički u Tel Aviv sa željom da ne primi gol, ali će četa Nenada Lalatovića na Čairu morati da juri dva gola prednosti Izraelaca, za… »
Nenad Lalatović: Ja sam stavio Rajkovića na gol Crvene zvezde

Nenad Lalatović: Ja sam stavio Rajkovića na gol Crvene zvezde

Hot sport 26.07.2018
Radnički iz Niša posle 35 godina igra u Evropi. Nakon Gzire, pred Nišlijama je težak ispit. Makabi iz Tel Avia, tim protiv koga je Radnički igrao pre 68 godina, tada je slavio Makabi sa 3:2. Trener Nenad Lalatović ulogu favorita prepušta Makabiju ali… »
Radnički u problemu pred Makabi, biće promena u timu!

Radnički u problemu pred Makabi, biće promena u timu!

Sportske.net 26.07.2018
Bez obzira na sve, Nišlije u Izrael otišle bez "bele zastave". Fudbalere Radničkog iz Niša večeras očekuje najbitnija evropska utakmica posle 35 godina pošto će se u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa Makabijem iz Tel Aviva… »
Ivić vs Lalatović - Radnički bez četvorice u Tel Avivu

Ivić vs Lalatović - Radnički bez četvorice u Tel Avivu

Mozzart sport 26.07.2018
"Verujem da ćemo u Niš doneti rezultat koji će nam dati nadu da uz pun Čair možemo da načinimo podvig i prođemo u treće kolo", rekao je strateg srpskog predstavnika. Letom iz prestonice, ekspedicija niškog Radničkog otputovala je juče u Izrael, gde je u… »
Radnički oslabljen protiv Makabija u Tel Avivu

Radnički oslabljen protiv Makabija u Tel Avivu

Večernje novosti 26.07.2018
Radnički iz Niša otputovao je u Tel Aviv da se što bolje suprotstavi favoritu Makabiju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (19.00 na RTS 2) i pokuša da posle 35 godina nastavi evropsku priču. RADNIČKI iz Niša otputovao je u Tel Aviv da se što… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak: Oblačno i malo hladnije, ponegde sneg

Vremenska prognoza za četvrtak: Oblačno i malo hladnije, ponegde sneg

Serbian News Media pre 14 minutajoš 44 povezane
Otvorena deonica Moravskog koridora od Vrnjačke Banje

Otvorena deonica Moravskog koridora od Vrnjačke Banje

Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 27 povezanih
Oboreni dronovi

Oboreni dronovi

Vesti online pre 44 minutajoš 32 povezane