Povezane vesti
Rodžer i Rafa su dominirali samo jer je Novak bio odsutan!
Vesti online 26.07.2018
Tod Martin, nekadašnji četvrti igrač sveta, kaže da su Rodžer Federer i Rafael Nadal dominirali svetskim tenisom samo jer je Novak Đoković bio odsutan sa Tura. - Pre svega, jako je lepo videti da se Novak vratio. Smatram da je njegova dominacija, kada je… »
Martin: "Federer i Nadal dominiraju samo kada Novak ne igra!"
Sportske.net 26.07.2018
Amerikanac smatra da je Srbin najtalentovaniji teniser na svetu. Proslavljeni teniser Tod Martin istakao je da su Rodžer Federer i Rafael Nadal dominirali svetskim tenisom samo zato što je srpski teniser Novak Đoković bio odsutan sa Tura. "Lepo je videti… »
Tod martin: Federer i Nadal su dominirali samo zato što nije bilo Novaka
Hot sport 26.07.2018
Nekadašnji četvrti teniser sveta dao je zanimljiv komentar na dešavanja na Turu u poslednjih nekoliko godina. On smatra da Rodžer Federer i Rafael Nadal nikada ne bi ostvarili takve rezultate da je Novak Đoković konstantno bio prisutan i nije kuburio sa… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih
Ako "Luda Evropa" ovo pokuša, izbiće rat! Pretnja iz Rusije nikad ozbiljnija, hitno se oglasio Medvedev, najavio casus belli, ovo je crvena linija za Kremlj!
Kurir pre 12 minutajoš 48 povezanih
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Nova ekonomija pre 2 satajoš 21 povezana
Bajatović: Stečaj za NIS loša opcija, nisam za nacionalizaciju
Euronews pre 17 minutajoš 20 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih