Povezane vesti
Fotografije najboljih učenika i ove jeseni na bilbordima
NoviSad.com 26.07.2018
Novi Sad - Fotografije najboljih đaka naći će se na bilbordima i ove godine u Novom Sadu, ali i šest drugih opština, u okviru projekta „Učim + Znam= Vredim“, koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. "Ove godine imamo… »
Najbolji učenici i ove godine na bilbordima širom Novog Sada i okolnih mesta
Radio 021 26.07.2018
Fotografije najboljih učenika i ove godine će se naći na bilbordima širom Novog Sada, ali i još šest okolnih opština. Projekat "Učim + znam = vredim" četvrtu godinu za redom organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. PR projekta… »
UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci i ove godine na bilbordima u NS i šest okolnih opština
Moj Novi Sad 26.07.2018
U okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, i ove godine će se na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći fotografije najboljih učenika. Kako saopštavaju… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 1 satjoš 93 povezane

VELIKI PROTESTNI SKUP U BEOGRADU "15. ZA 15" Pobunjeni studenati poručili: Vlast imala četiri meseca da ispuni zahteve, a nije
RTV pre 55 minutajoš 130 povezanih

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, MUP poslao „poslednje upozorenje“
Nova pre 25 minutajoš 33 povezane

Studenti zbog incidenta ispred Skupštine proglasili kraj protesta
Bloomberg Adria pre 50 minutajoš 63 povezane