Povezane vesti
Fotografije najboljih učenika i ove jeseni na bilbordima
NoviSad.com 26.07.2018
Novi Sad - Fotografije najboljih đaka naći će se na bilbordima i ove godine u Novom Sadu, ali i šest drugih opština, u okviru projekta „Učim + Znam= Vredim“, koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. "Ove godine imamo rekordan broj… »
Najbolji učenici i ove godine na bilbordima širom Novog Sada i okolnih mesta
Radio 021 26.07.2018
Fotografije najboljih učenika i ove godine će se naći na bilbordima širom Novog Sada, ali i još šest okolnih opština. Projekat "Učim + znam = vredim" četvrtu godinu za redom organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. PR projekta Gordana… »
UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci i ove godine na bilbordima u NS i šest okolnih opština
Moj Novi Sad 26.07.2018
U okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, i ove godine će se na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći fotografije najboljih učenika. Kako saopštavaju organizatori, ove… »
Vesti dana »

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, Dodik nije generator krize
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 1 satjoš 179 povezanih