Povezane vesti
MDULS: Predstavljen spot o pravima nacionalnih manjina (VIDEO)
Radio sto plus 26.07.2018
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave saopštilo je danas da je predstavilo promotivni spot "Svi mi, zajedno, činimo Srbiju“, čiji je cilj informisanje pripadnika nacionalnih manjina o njihovim pravima i predstojećim izborima za nacionalne… »
Spot o nacionalnim manjinama "Svi mi zajedno činimo Srbiju"
N1 Info 26.07.2018
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave predstavilo je promotivni spot "Svi mi, zajedno, činimo Srbiju", čiji je cilj informisanje pripadnika nacionalnih manjina o njihovim pravima i predstojećim izborima za nacionalne savete nacionalnih… »
Kampanja o položaju pripadnika nacionalnih manjina
RTV 26.07.2018
BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave predstavilo je promotivni spot "Svi mi, zajedno, činimo Srbiju" u okviru informativne kampanje o novinama u pravima i položaju pripadnika nacionalnih manjina, kao i o njihovim mogućnostima u… »
Vesti dana »
Prvi čovek beogradske policije osumnjičen za prikrivanje pokušaja ubistva, tužilaštvo traži pritvor
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 127 povezanih
Saslušan načelnik beogradske policije Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 5 satijoš 48 povezanih
Politika ponovo vlasnik NIN-a, Timofejev završava svoj urednički angažman u magazinu
RTV pre 6 satijoš 26 povezanih
Saopštenje Zvezde: „Zašto je naša zaslužena pobeda poraz sporta?“
Sport klub pre 1 danjoš 100 povezanih
Otvorene prijave za volontere na izložbi EXPO 2027: Više od 20.000 dobrovoljaca za 48 pozicija
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih