Povezane vesti
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Nova ekonomija 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta se može, pa da to na… »
Vesti dana »
Vučić sa Fernandes o jačanju saradnje Srbije i Španije u oblasti odbrane i bezbednosti
RTV pre 1 satjoš 34 povezane
Ponovo poskupelo gorivo u Srbiji - evo koliko košta litar dizela i benzina
Kamatica pre 1 satjoš 44 povezane
U ponedeljak vanredna sednica Skupštine Srbije, na dnevnom redu 18 tačaka
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Modrić nije želeo da priča o oproštaju od reprezentacije: "Vrlo brzo ćete saznati - VAR treba da reaguje samo kada je greška sudije stopostotno, odnosno 200 odsto jasna"
Dnevnik pre 4 satijoš 117 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 4. jul: Pretežno sunčano, dnevna temperatura ispod 30 stepeni
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane