Povezane vesti
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Nova ekonomija 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta se može, pa da to na… »
Vesti dana »

Ovo je osnovna ideja pogubne politike Netanjahua! Stručnjaci izneli detalje sastanka: Načelnik generalštaba im je rekao da je ovo neizvodljivo
Kurir pre 22 minutajoš 32 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana