Povezane vesti
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Nova ekonomija 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta se može, pa da to na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 34 povezane
„Tužioče, odustani“: Zašto je zapaljen automobil Vukašina Vujičića?
Danas pre 2 satajoš 39 povezanih
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
MUP: Najveći angažman na požarima u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih
Vučić čestitao Barni osvajanje srebra na EP: "Ovim uspehom obradovali ste celu zemlju"
Dnevnik pre 1 satjoš 36 povezanih