Povezane vesti
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Nova ekonomija 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić za Globus: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za zagrebački Globus da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta… »
Vučić: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da "vrati šta se može". "Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta se može, pa da to na… »
Vesti dana »
Norveška fudbalska bajka iz Arktičkog kruga: Senzacija zvana Bode Glimt
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
Radio 021 pre 6 minutajoš 20 povezanih
I danas blokade puteva traktorima: Biće neprohodno 80 deonica - neke satima, a druge 24h
Radio 021 pre 21 minutajoš 13 povezanih
Poljoprivrednici u protestu: „Tražimo da se Vlada Srbije izjasni da li podržava ovakav rad ministra poljoprivrede“
Šabačke novosti pre 1 satjoš 13 povezanih