Povezane vesti
Vučić: „Oluja” je najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata
Politika 26.07.2018
Nećemo dozvoliti da neko smanjuje broj srpskih žrtava, da se ne pomenu žrtve čiji je broj u stotinama hiljada, mi to nećemo dozvoliti i držaćemo se istorije, poručio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon susreta sa Ruvenom Rivlinom, prvim… »
Gojković i Rivlin: Negujemo dobre i prijateljske veze
N1 Info 26.07.2018
Predsednica Skupštine Maja Gojković razgovarala je sa predsednikom Izraela Ruvenom Rivlinom i ocenila da dve države neguju dobre i prijateljske veze tokom 25 godina, od kada su ponovo uspostavljeni diplomatski odnosi, kao i da saradnja dva naroda seže… »
"Srbija i Izrael ruku pod ruku"
Vesti online 26.07.2018
Predsednik Izraela Ruven Rivlin rekao je danas u Beogradu da odnosi Izraela i Srbije gledaju budućnost ali da istorija, sve ono što se dogodilo tokom Drugog svetskog rata, ne sme i ne može biti zaboravljeno. Zahvalivši se na dobrodošlici, Rivlin je… »
Vučić: Imamo velike interese za svestranu saradnju s Izraelom
RTS 26.07.2018
Srbija ima velike interese da razvija svestranu saradnju u svim oblastima sa Izraelom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa izraelskim kolegom Ruvenom Rivlinom. Ponosan sam što sam prvi izraelski… »
Vučić i Rivlin: Tradicionalno dobri odnosi Srbije i Izraela
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio da su odnosi Srbije i Izraela "tradicionalno dobri", dok su "na još višem i boljem nivou" odnosi srpskog i jevrejskog naroda, koji su zajedno prošli kroz mnogo muka i strahota" u dva svetska rata. Na… »
Vesti dana »
ZIMA ZAKUCALA NA VRATA! Srbija se budi u MRAZU i MAGLI, a onda potpuni preokret tokom dana
Glas juga pre 33 minutajoš 17 povezanih
Posle maglovitog jutra danas pretežno sunčano, maksimalna temperatura od 15 na severu do 18 na jugu zemlje
N1 Info pre 53 minutajoš 10 povezanih