Povezane vesti

Vučić: „Oluja” je najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata

Vučić: „Oluja” je najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata

Politika 26.07.2018
Nećemo dozvoliti da neko smanjuje broj srpskih žrtava, da se ne pomenu žrtve čiji je broj u stotinama hiljada, mi to nećemo dozvoliti i držaćemo se istorije, poručio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon susreta sa Ruvenom Rivlinom… »
Gojković i Rivlin: Negujemo dobre i prijateljske veze

Gojković i Rivlin: Negujemo dobre i prijateljske veze

N1 Info 26.07.2018
Predsednica Skupštine Maja Gojković razgovarala je sa predsednikom Izraela Ruvenom Rivlinom i ocenila da dve države neguju dobre i prijateljske veze tokom 25 godina, od kada su ponovo uspostavljeni diplomatski odnosi, kao i da saradnja dva naroda seže… »
"Srbija i Izrael ruku pod ruku"

"Srbija i Izrael ruku pod ruku"

Vesti online 26.07.2018
Predsednik Izraela Ruven Rivlin rekao je danas u Beogradu da odnosi Izraela i Srbije gledaju budućnost ali da istorija, sve ono što se dogodilo tokom Drugog svetskog rata, ne sme i ne može biti zaboravljeno. Zahvalivši se na dobrodošlici, Rivlin je… »
Vučić: Imamo velike interese za svestranu saradnju s Izraelom

Vučić: Imamo velike interese za svestranu saradnju s Izraelom

RTS 26.07.2018
Srbija ima velike interese da razvija svestranu saradnju u svim oblastima sa Izraelom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa izraelskim kolegom Ruvenom Rivlinom. Ponosan sam što sam prvi izraelski… »
Vučić i Rivlin: Tradicionalno dobri odnosi Srbije i Izraela

Vučić i Rivlin: Tradicionalno dobri odnosi Srbije i Izraela

Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio da su odnosi Srbije i Izraela "tradicionalno dobri", dok su "na još višem i boljem nivou" odnosi srpskog i jevrejskog naroda, koji su zajedno prošli kroz mnogo muka i strahota" u dva svetska rata. Na… »

Vesti dana »