Povezane vesti
Vučić: Nemamo nijedno rešenje za Kosovo na vidiku
Radio 021 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im da mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im, mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronađemo neki zajednički… »
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
Vesti dana »
Bukti novi rat, na meti je EU! Mask pobesneo zbog kazne platformi X: "Treba vas ukloniti i vratiti suverenitet državama"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
(Foto, video) Evo kako je automobil završio na krovu kuće kod Ćuprije! Isplivao snimak vozila koje kao da je palo s neba: Vlasnik sedeo na kauču u trenutku udara
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Ušao sa kapuljačom, pogledao u telefon, pa ispalio čitav šaržer u njega! Evo kako je došlo do pucnjave na Novom Beogradu: Evo gde je Alibeg pobegao
Blic pre 14 minutajoš 4 povezane
U Beogradu po Interpolovoj poternici uhapšena dva člana organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore
Danas pre 2 satajoš 1 povezana