Povezane vesti
Vučić: Nemamo nijedno rešenje za Kosovo na vidiku
Radio 021 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im da mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im, mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronađemo neki zajednički… »
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
Vesti dana »

Na severu sunce, na jugu oblaci i kiša Evo kada stiže razvedravanje
Dnevnik pre 34 minutajoš 13 povezanih

Hitna pomoć: Bez saobraćajnih nezgoda u Beogradu, u požaru u Zemunu bez povređenih
N1 Info pre 43 minutajoš 7 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 24 minutajoš 4 povezane

Turisti iz pojedinih zemalja moraće da polože garanciju do 15.000 dolara da bi ušli u SAD
Forbes pre 53 minutajoš 1 povezana

Ruske vojnike pljačkali, prevarili i ubijali po povratku iz Ukrajine
Danas pre 19 minutajoš 4 povezane