Povezane vesti
Vučić: Nemamo nijedno rešenje za Kosovo na vidiku
Radio 021 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im da mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
N1 Info 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im, mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronađemo neki zajednički… »
Beta 26.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova rekao da Beograd nema nijedno rešenje za Kosovo na vidiku. "Rekao sam im mi nemamo nijedno rešenje na vidiku. Trudimo se da pronadjemo neki zajednički… »
Vesti dana »
Novi detalji masovne pucnjave na festivalu u Toledu: Najmanje 12 ranjeno, napadači u bekstvu
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih
Koliko je Aleksandra Krunić zaradila na Rolan Garosu? Dobila je ček, ali postoji i jedna začkoljica
Mondo pre 41 minutajoš 44 povezane
Izlaznost na izborima na Kosovu do 11 sati veća od osam posto, glasanje se odvija mirno
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih
Uživo izbori na KiM, Leposavić izbio na prvo mesto: Do 13 sati glasalo 34,9 odsto! Rekordna izlaznost u srpskim sredinama, gužve velike (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 44 povezane
Talas lepog vremena u Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo, temperatura i do 31 stepen. Evo ko i gde može da strepi od kiše
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih