Povezane vesti
Pršte pohvale na Jokićev račun od NBA kolega: "Opasan je"
Sportske.net 27.07.2018
Srpski centar je ovog leta potpisao svoj prvi veliku ugovor u NBA ligi, a nema sumnje da će ih biti još puno. Stigao je Nikola Jokić u NBA kao MVP Jadranske lige, ali niko nije mogao ni da zamisli da će za samo par godina postati jedan od najboljih… »
Durent pohvalio Jokića: Opasan je, ima ludu viziju
Vesti online 27.07.2018
Jedan od najboljih košarkaša sveta i zvezda NBA šampiona Golden stejta Kevin Durent pohvalio je srpskog asa iz Denvera Nikolu Jokića za svestranost u igri rečima da je opasan igrač. - On je opasan igrač, već ima blizu 100 tripl-dablova. Možda je drugi… »
KD: Jokić je opasan
N1 Info 27.07.2018
U podkastu kod Si Džeja Mekoluma Kevin Durent je govorio o igračima u NBA ligi koji mu se posebno dopadaju, a tu je naveo košarkaša Denver Nagetsa Nikolu Jokića. Osim što je podkast Si Džeja Mekoluma pretvoren od bezazlenog peckanja u svađu na Tviteru… »
Vesti dana »
BLOG Građani sa protesta došli kod šatora Dijane Hrke da je podrže: Studenti oko Generalštaba nacrtali crvenu liniju koja se ne prelazi FOTO
Nova pre 14 minutajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 34 minutajoš 36 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 9 minutajoš 86 povezanih