Повезане вести

Олга Даниловић направила чудо: Срушила 10. играчицу света и ушла у полуфинале ВТА турнира!

Олга Даниловић направила чудо: Срушила 10. играчицу света и ушла у полуфинале ВТА турнира!

Телеграф 27.07.2018
Млада талентована тенисерка гази све редом. Најбоља српска млада тенисерка 17- годишња Олга Даниловић пласирала се у прво ВТА полуфинале у каријери савладавши у Москви 10. тенисерку света Немицу Јулију Гергеш 6:3, 6:3, што је… »
Дуги кораци Олге Даниловић

Дуги кораци Олге Даниловић

Политика 27.07.2018
Победом у Москви над десетом играчицом са светске листе Јулијом Гергес (6:3, 6:3), наша седамнаестогодишња тенисерка ушла у прво ВТА полуфинале у каријери. Седамнаестогодишња Олга Даниловић ушла је у полуфинале турнира у Москви… »
Олга Даниловић након велике победе: Мама ми је купила карту за повратак кући

Олга Даниловић након велике победе: Мама ми је купила карту за повратак кући

Хот спорт 27.07.2018
Српска тенисерка успела је да победи 10. играчицу света Јулију Гергес. Ово ће уједно бити и њено прво ВТА полуфинале у каријери. Лако је Српкиња дошла до полуфинала турнира у Москви, након што је у два сета савладала Немицу. –… »
Прва реакција Олге Даниловић после велике победе, угледа се на најбољег!

Прва реакција Олге Даниловић после велике победе, угледа се на најбољег!

Спортске.нет 27.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић рекла је данас да је невероватан осећај пласирати се у полуфинале ВТА турнира, што јој је највећи успех у каријери. Олга Даниловић се пласирала у полуфинале ВТА турнира у Москви, победом над 10… »
Олга после тријумфа каријере: Мајка ми је већ купила повратне карте...

Олга после тријумфа каријере: Мајка ми је већ купила повратне карте...

Моззарт спорт 27.07.2018
Међутим, позвао ме је тренер и рекао да сам „срећни губитник“, поручила српска тенисерка. Олга Даниловић је остварила највећу победу у досадашњем току каријере, а након тријумфа над полуфиналисткињом Вимблдона Јулијом Гергес и… »
Олга Даниловић у полуфиналу ВТА турнира у Москви

Олга Даниловић у полуфиналу ВТА турнира у Москви

Данас 27.07.2018
Млада српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у полуфинале ВТА турнира у Москви, пошто је данас у четвртфиналу приредила велико изненађење победивши десету играчицу света Немицу Јулију Гергес у два сета, са 6:3, 6:3… »
Каква олга, сјајна олга: Српкиња дошла до највеће победе у каријери избацивши 10. играчицу света

Каква олга, сјајна олга: Српкиња дошла до највеће победе у каријери избацивши 10. играчицу света

Хот спорт 27.07.2018
Млада српска тенисерка победом против Јулије Гергес направила је највећи подвиг у досадашњој каријери. Олга Даниловић која је 2001. годиште представља велику наду домаћег тениса. Ово је први тријумф наше тенисерке против неке… »
Олга Даниловић: Играла сам против једне од најбољих

Олга Даниловић: Играла сам против једне од најбољих

Н1 Инфо 27.07.2018
Млада српска тенисерка Олга Даниловић истакла је на конференцији за медије после велике победе над Јулијом Гергес у четвртфиналу ВТА турнира у Москви да је савладала једну од најбољих играчица на свету. Даниловићева, која је… »
Олга: Без велике тактике, играла сам своју игру

Олга: Без велике тактике, играла сам своју игру

Мондо 27.07.2018
Талентована српска тенисерка нада се да ће и у полуфиналу турнира у Москви успети да пружи максимум. Олга Даниловић у петак је направила велико изненађење, победивши у два сета Немицу Јулију Гергес, тренутно 10. тенисерку света… »
Олга Даниловић савладала 10. тенисерку света

Олга Даниловић савладала 10. тенисерку света

Радио 021 27.07.2018
Олга Даниловић остварила је највећу победу у каријери, пошто је савладала 10. тенисерку света Јулију Гергес из Немачке 6:3, 6:3 за полуфинале турнира у Москви. Седамнаестогодишња тенисерка, која је у главни жреб ушла као "срећни… »
Браво лутко! Олга Даниловић боља од десете играчице света

Браво лутко! Олга Даниловић боља од десете играчице света

Моззарт спорт 27.07.2018
Наша тенисерка се пласирала у полуфинале турнира у Москви после тријумфа над првим носиоцем Јулијом Гергес – 2:0. Суперталентована српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се данас у полуфинале турнира у Москви пошто је… »
Највећа победа у каријери Олге Даниловић, срушила Јулију Гергес у Москви

Највећа победа у каријери Олге Даниловић, срушила Јулију Гергес у Москви

Спортски журнал 27.07.2018
Ћерка прослављеног српског кошаркаша Предрага Даниловића обезбедила је у прво ВТА полуфинале у каријери, где ће играти са Белорускињом Александром Саснович (42. на свету). Вхат а вин! Олга Даниловиц реацхес хер фирст евер #ВТА… »
Јунакиња дана - Погледајте Олгин одлучујући поен за највећу победу у каријери!

Јунакиња дана - Погледајте Олгин одлучујући поен за највећу победу у каријери!

Спортске.нет 27.07.2018
Српска тенисерка крупним корацима граби ка светском врху. Победом над 10. тенисерком света, Немицом Јулијом Гергес на турниру у Москви, 17-годишња Олга Даниловић данас је остварила свој, али и највећи успех свих њених… »
Олга Даниловић чини чуда: Срушила 10. на свету!

Олга Даниловић чини чуда: Срушила 10. на свету!

Мондо 27.07.2018
Млада српска тенисерка забележила резултат каријере победом над Јулијом Гергес и пласманом у полуфинале турнира у Москви. Олга Даниловић блиста на турниру у Москви. Млада српска тенисерка остварила је још једну победу, и то… »
Браво Олга!

Браво Олга!

Вести онлине 27.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић се пласирала у полуфинале ВТА турнира у Москви. У четвртфиналу је била боља од првог носиоца, Немице Јулије Гергес, десете тенисерке света, резултатом 6:3, 6:3 после 77 минута. Противница Олге… »

Вести дана »