Повезане вести

Трамп пристао: Долазим у Москву!

Трамп пристао: Долазим у Москву!

Вести онлине 27.07.2018
"Председник САД Доналд Трамп пристао је да дође у Москву", саопштила је портпаролка Беле куц́е Сара Сандерс, преноси агенција Ројтерс. "Председник Трамп се нада да ц́е видети председника Русије Владимира Путина у Вашингтону после… »
Бела кућа: Трамп отворен за посету Москви кад га Путин позове

Бела кућа: Трамп отворен за посету Москви кад га Путин позове

Курир 27.07.2018
Бела кућа је данас саопштила да је амерички председник Доналд Трамп "отворен за посету Москви" чим добије "формални позив" од руског председника Владимира Путина, а то саопштење је издато након што је Путин данас поручио да је… »
Бела кућа: Трамп је спреман да посети Русију

Бела кућа: Трамп је спреман да посети Русију

Блиц 27.07.2018
Амерички председник Доналд Трамп спреман је да посети Москву чим прими формални позив, саопштила је Бела кућа. Саопштење је уследило након што је руски председник Владимир Путин рекао да је позвао америчког председника да дође у… »
Бела кућа: Трамп отворен за посету Москви

Бела кућа: Трамп отворен за посету Москви

Нови магазин 27.07.2018
Бела кућа саопштила је данас да је амерички председник Доналд Трамп отворен за посету Москву пошто му је руски колега Владимир Путин упутио позив. "Спремни смо да позовемо Трампа у Москву. Добио је позив, причао с њим о томе. Ја… »
Трамп отворен за посету Москви, очекује Путина у Вашингтону

Трамп отворен за посету Москви, очекује Путина у Вашингтону

Н1 Инфо 27.07.2018
Бела кућа саопштила је да је амерички председник Доналд Трамп отворен за посету Москву пошто му је руски колега Владимир Путин упутио позив. "Спремни смо да позовемо Трампа у Москву. Добио је позив, причао сам с њим о томе. Ја… »
Путин: Спреман да идем у Вашингтон, Трамп позван у Москву

Путин: Спреман да идем у Вашингтон, Трамп позван у Москву

Н1 Инфо 27.07.2018
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је спреман да иде у Вашингтон да се састане с Доналдом Трампом и додао да је америчког колегу позвао у Москву. "Спремни смо да позовемо Трампа у Москву. Добио је позив, причао с њим… »
Путин:Трамп испуњава обећања, спреман сам за нови састанак

Путин:Трамп испуњава обећања, спреман сам за нови састанак

Блиц 27.07.2018
Руски председник Владимир Путин похвалио је данас посвећеност председника САД Доналда Трампа испуњавању обећања датих током предизборне кампање, и поручио да је спреман за нови састанак са њим, било у Вашингтону или у… »
Путин позвао Трампа у Москву

Путин позвао Трампа у Москву

Данас 27.07.2018
Руски председник Владимир Путин је 27. јула рекао да је у Москву позвао америчког председника Доналда Трампа и да су он и Трамп спремни за будуће самите. Али, како преноси Радио Слободна Европа, Путин је додао и да услови морају… »
Путин: Ево шта је Трампов највец́и плус

Путин: Ево шта је Трампов највец́и плус

Вести онлине 27.07.2018
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је највец́и плус америчког лидера Доналда Трампа то што настоји да испуни своја обец́ања, пре свега када је реч о сопственим бирачима. - То је специфичност актуелног америчког… »

Вести дана »