Povezane vesti
Rafa: Pre dva meseca ste pričali da je Novak katastrofa
N1 Info 27.07.2018
Rafael Nadal je trenutno u Manakoru gde se priprema za turnire u Severnoj Americi. Prvi teniser sveta je govorio o Novaku Đokoviću i o velikoj trojci svetskog tenisa. "Rodžer Federer je dobio u Australiji, Đoković je dobio na Vimbldonu, a ja na Rolan… »
Nadal brani Novaka: Pre samo par meseci svi ste govorili da je on katastrofalan
Hot sport 27.07.2018
Većina svetskih medija je minulih meseci na tapetu imala pre svega srpskog asa. Ovakav odnos prema jednom od najboljih tenisera današnjice zasmetao je Špancu. – Rodžer je osvojio Australijan open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo… »
Nadal: Pre samo dva meseca ste pričali da je Novak katastrofalan
Vesti online 27.07.2018
Rafael Nadal, prvi igrač sveta, održao je konferenciju za štampu na rodnjoj Maljorci na kojoj je kritikovao novinare zbog odnosa prema Novaku Đokoviću. - Rodžer je osvojio Australijan Open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo na… »
Nadal: Verovao sam u Novaka iako su svi pre dva meseca govorili da igra katastrofalan tenis
Večernje novosti 26.07.2018
Posle Vimbldona smo videli koliko je naš sport nepredvidiv. Verovao sam da će se opet boriti za najveće pehare - poručio je Španac tokom promocije novog čelendžera na njegovoj akademiji. BILO je perioda kada se Nadal mučio sa povredama i posle… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 2 minutajoš 22 povezane

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 40 minutajoš 42 povezane