Povezane vesti

Rafa: Pre dva meseca ste pričali da je Novak katastrofa

Rafa: Pre dva meseca ste pričali da je Novak katastrofa

N1 Info 27.07.2018
Rafael Nadal je trenutno u Manakoru gde se priprema za turnire u Severnoj Americi. Prvi teniser sveta je govorio o Novaku Đokoviću i o velikoj trojci svetskog tenisa. "Rodžer Federer je dobio u Australiji, Đoković je dobio na Vimbldonu, a ja na Rolan… »
Nadal brani Novaka: Pre samo par meseci svi ste govorili da je on katastrofalan

Nadal brani Novaka: Pre samo par meseci svi ste govorili da je on katastrofalan

Hot sport 27.07.2018
Većina svetskih medija je minulih meseci na tapetu imala pre svega srpskog asa. Ovakav odnos prema jednom od najboljih tenisera današnjice zasmetao je Špancu. – Rodžer je osvojio Australijan open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo… »
Nadal: Pre samo dva meseca ste pričali da je Novak katastrofalan

Nadal: Pre samo dva meseca ste pričali da je Novak katastrofalan

Vesti online 27.07.2018
Rafael Nadal, prvi igrač sveta, održao je konferenciju za štampu na rodnjoj Maljorci na kojoj je kritikovao novinare zbog odnosa prema Novaku Đokoviću. - Rodžer je osvojio Australijan Open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo na… »
Nadal: Verovao sam u Novaka iako su svi pre dva meseca govorili da igra katastrofalan tenis

Nadal: Verovao sam u Novaka iako su svi pre dva meseca govorili da igra katastrofalan tenis

Večernje novosti 26.07.2018
Posle Vimbldona smo videli koliko je naš sport nepredvidiv. Verovao sam da će se opet boriti za najveće pehare - poručio je Španac tokom promocije novog čelendžera na njegovoj akademiji. BILO je perioda kada se Nadal mučio sa povredama i posle… »

Vesti dana »