Повезане вести
Рафа: Пре два месеца сте причали да је Новак катастрофа
Н1 Инфо 27.07.2018
Рафаел Надал је тренутно у Манакору где се припрема за турнире у Северној Америци. Први тенисер света је говорио о Новаку Ђоковићу и о великој тројци светског тениса. "Роџер Федерер је добио у Аустралији, Ђоковић је добио на… »
Надал брани Новака: Пре само пар месеци сви сте говорили да је он катастрофалан
Хот спорт 27.07.2018
Већина светских медија је минулих месеци на тапету имала пре свега српског аса. Овакав однос према једном од најбољих тенисера данашњице засметао је Шпанцу. – Роџер је освојио Аустралијан опен, Новак Вимблдон, а ја Ролан… »
Надал: Пре само два месеца сте причали да је Новак катастрофалан
Вести онлине 27.07.2018
Рафаел Надал, први играч света, одржао је конференцију за штампу на родњој Маљорци на којој је критиковао новинаре због односа према Новаку Ђоковићу. - Роџер је освојио Аустралијан Опен, Новак Вимблдон, а ја Ролан Гарос. Сва… »
Надал: Веровао сам у Новака иако су сви пре два месеца говорили да игра катастрофалан тенис
Вечерње новости 26.07.2018
После Вимблдона смо видели колико је наш спорт непредвидив. Веровао сам да ће се опет борити за највеће пехаре - поручио је Шпанац током промоције новог челенџера на његовој академији. БИЛО је периода када се Надал мучио са… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак, 11. август: Сунчано, а на југу и истоку веома топло
Бета пре 5 сатијош 7 повезаних

Највиши вулкан у Евроазији избацио пепео на висину од 12 километара! Иде у овом правцу, може да падне на ова места: Активност се не смирује
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руте: Кијев треба де факто да призна територије под контролом Русије; Венс: САД припремају састанак Путина и Зеленског
РТВ пре 17 минутајош 4 повезане

(Видео, фото) урушиле се зграде у Турској, има мртвих! Након снажног потреса уследило још 20, издато хитно упозорење грађанима: Обустављен авио-саобраћај
Блиц пре 7 сатијош 3 повезане

Објављен средњи курс евра: По овим вредностима мењачнице продају валуте
Мондо пре 22 минутајош 1 повезана