Povezane vesti
Cipras: Preuzimam odgovornost za tragediju
RTS 27.07.2018
Premijer Grčke Aleksis Cipras izjavio je da preuzima punu političku odgovornost za smrtonosne požare u Atini u kojima je život izgubilo 87 ljudi. "Pozvao sam vas danas pre svega da preuzmem odgovornost za ovu tragediju", rekao je Cipras ministrima… »
Cipras: Preuzimam odgovornost za tragediju
RTV 27.07.2018
ATINA - Premijer Grčke Aleksis Cipras izjavio je danas da preuzima punu političku odgovornost za smrtonosne požare u Atini u kojima je život izgubilo 87 ljudi. "Pozvao sam danas pre svega da preuzmem odgovornost za ovu tragediju", rekao je on… »
Cipras preuzeo 'političku odgovornost za tragediju' usled požara
Slobodna Evropa 27.07.2018
Grčki premijer Aleksis Cipras je danas preuzeo "političku odgovornost za tragediju" izazvanu smrtonosnim požarom istočno od Atine u ponedjeljak, uz, za sada, 87 poginulih. Cipras je to rekao u govoru na sastanku užeg sastava Vlade koji su RTV-stanice… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti u blokadi se zvanično obratili građanima Srbije: U subotu nije finalni skup
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 26 minutajoš 54 povezane