Povezane vesti

Hotel "Partizan" bio u plamenu, obrušio se krov VIDEO/FOTO

B92 27.07.2018
U napuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji izbio je požar usled čega se urušio krov. Nakon nekoliko sati vatrogasci su lokalizovali požar. Nema povređenih. Vatrogasne jedinice su i dalje na terenu. Niška policija je saopštila da je požar… »

Pakao u Niškoj banji! Vatra progutala hotel, građani u panici: Dim kulja na sve strane, ulice pune uznemirenih ljudi! (video)

Kurir 27.07.2018
Među meštanima Niške banje pronela se vest da je požar u hotelu podmetnut jer u objektu nema struje, pa je nejasno kako je došlo do paljenja. NIŠ - Hotel "Partizan" u Niškoj banji večeras je zahvatio veliki požar u kome po prvim nezvaničnim… »

Lokalizovan požar u hotelu "Partizan" u Niškoj Banji

N1 Info 27.07.2018
Požar koji je izbio u zapuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji je lokalizovan oko 21:40, kako su saopštili iz niške policije, ali su vatrogasci i dalje na terenu. Zbog čega je vatra počela da gori na krovu i dalje se ne zna, a u policiji navode… »

Gori hotel “Partizan” u Niškoj Banji, vatra preti okolnim kućama

Jug press 27.07.2018
NIŠ- NIŠKA BANJA Veliki požar zahvatio je hotel “Partizan” u Niškoj Banji, , vatra je zahvatila krov i deo šume koja se nalazi iza objekta i predstavlja veliku oapsnost po okolne kuće. Prema prvim informacijama nema povređenih. Predsednik… »

Vesti dana »