Hotel "Partizan" bio u plamenu, obrušio se krov VIDEO/FOTO

Hotel "Partizan" bio u plamenu, obrušio se krov VIDEO/FOTO

B92 petak, 27. jul 2018.
B92: Hotel "Partizan" bio u plamenu, obrušio se krov VIDEO/FOTO
U napuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji izbio je požar usled čega se urušio krov. Nakon nekoliko sati vatrogasci su lokalizovali požar. Nema povređenih.
Vatrogasne jedinice su i dalje na terenu. Niška policija je saopštila da je požar lokalizovan u 21.40 h i da nema povređenih. Vatrogasno-spasilačke jedinice su na terenu gde se vrši dogašivanje požara, dodaje se u saopštenju.... »

Pakao u Niškoj banji! Vatra progutala hotel, građani u panici: Dim kulja na sve strane, ulice pune uznemirenih ljudi! (video)

Kurir petak, 27. jul 2018.
Među meštanima Niške banje pronela se vest da je požar u hotelu podmetnut jer u objektu nema struje, pa je nejasno kako je došlo do paljenja
NIŠ - Hotel "Partizan" u Niškoj banji večeras je zahvatio veliki požar u kome po prvim nezvaničnim informacijama, nema povređenih. 1 / 5 Foto: Kurir Vatra je zahvatila najpre krov hotela koji već godinama ne radi, a po izjavama... »

Lokalizovan požar u hotelu "Partizan" u Niškoj Banji

N1 Info petak, 27. jul 2018.
Požar koji je izbio u zapuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji je lokalizovan oko 21:40, kako su saopštili iz niške policije, ali su vatrogasci i dalje na terenu. Zbog čega je vatra počela da gori na krovu i dalje se ne zna, a u policiji navode da niko nije povređen.
Ogroman dim počeo je da kulja sa zadnjeg sprata zapuštenog hotela "Partizan" u Niškoj Banji nešto pre 20 sati, a vatrogasne patrole su 2dva sata gasile požar koji se brzo širio. U policiji kažu da vatrogasno-spasilačke jedinice i... »

Gori hotel “Partizan” u Niškoj Banji, vatra preti okolnim kućama

Jug press petak, 27. jul 2018.
NIŠ- NIŠKA BANJA Veliki požar zahvatio je hotel “Partizan” u Niškoj Banji, , vatra je zahvatila krov i deo šume koja se nalazi iza objekta i predstavlja veliku oapsnost po okolne kuće. Prema prvim informacijama nema povređenih. Predsednik opštine Niška Banja Dejan Jovanović rekao je novinarima da... »
©2019 Netmark d.o.o.