Povezane vesti
Ulcinj dobija statuu Skenderbega
Večernje novosti 28.07.2018
Najjužniji crnogorski grad dobiće statutu Đerđa Kastriotija Skenderbega (Đurađ Kastriot). Najjužniji crnogorski grad dobiće statutu Đerđa Kastriotija Skenderbega (Đurađ Kastriot), izjavio je predsednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić. Statua bi trebalo da… »
Sputnik 28.07.2018
Najjužniji crnogorski grad dobiće statutu Đerđa Kastriotija Skenderbega, izjavio je predsednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić. Statua bi trebalo da bude postavljena na kružnom toku u centru grada, koji već nosi ime ovog albanskog nacionalnog heroja… »
RTS 28.07.2018
Najjužniji crnogorski grad dobiće statutu Đerđa Kastriotija Skenderbega, rekao je predsednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić. Statua bi trebalo da bude postavljena na kružnom toku u centru grada, koji već nosi ime ovog albanskog nacionalnog heroja. Lokacija… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 35 minutajoš 123 povezane

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

Novorođenče pronađeno u Zemunu, u sigurnim rukama – kako reaguju institucije
RTS pre 2 satajoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih

Protest u Novom Sadu: Monstrumi koji su studentkinji slomili vilicu na slobodi, studenti u zatvoru
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih