Povezane vesti

Ruska bajka Olge Danilović - FINALE!

Ruska bajka Olge Danilović - FINALE!

Sportske.net 28.07.2018
Mlada Srpkinja ne staje u Moskvi, još samo korak do titule! Olga Danilović nastavlja sa fantastičnim rezultatima na turniru u Moskvi! Ona se danas posle velike borbe plasirala u finale, pobedom nad Beloruskinjom Aleksandrom Sasnovič sa 2:1, po… »
Olginoj sreći nema kraja, ovo su njeni prvi utisci posle pobede karijere: Ne može se rečima opisati...

Olginoj sreći nema kraja, ovo su njeni prvi utisci posle pobede karijere: Ne može se rečima opisati...

Telegraf 28.07.2018
Srpska teniska zvezda u usponu egzaltirana posle plasmana u finale turnira u Moskvi. Ako se po jutru dan poznaje, srpski tenis je bogatiji za još jedan "biser". Znali smo da je Olga Danilović veliki potencijal, što je i demonstrirala nebrojeno puta… »
San traje - Olga Danilović u finalu turnira u Moskvi!

San traje - Olga Danilović u finalu turnira u Moskvi!

RTV 28.07.2018
MOSKVA - Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u finale turnira u Moskvi, pošto je danas u polufinalu, posle velike borbe u tri seta, pobedila Beloruskinju Aleksandru Sasnovič sa 6:2, 5:7, 7:5. Za prvu WTA titulu u karijeri Olga će sutra… »
Ekskluzivno na Sport Klubu: Olgina borba za prvi trofej

Ekskluzivno na Sport Klubu: Olgina borba za prvi trofej

N1 Info 28.07.2018
Mlada srpska teniserka Olga Danilović boriće se za prvu WTA titulu u karijeri, u finalu turnira u Moskvi, a taj meč moći ćete da pratite u nedelju od 12:30 časova direktno uz Sport Klub 2! Danilovićeva, 187. igračica planete, pruža fenomenalne… »
Olga Danilović u moskovskom finalu

Olga Danilović u moskovskom finalu

Politika 28.07.2018
Kroz dramatične obrte sa Beloruskinjom Aleksandrom Sasnovič (6:2, 5:7, 7:5), do današnje borbe za titulu protiv ruske vršnjakinje Anastasije Potapove, u najmlađem finalu godine. Olgu Danilović nije zaustavila serija uspeha u Moskvi. Nije stala ni… »
Olga: Ovo je moj život!

Olga: Ovo je moj život!

Mondo 28.07.2018
"Puno sam truda uložila da bih se plasirala u prvo WTA finale sa 17 godina", rekla je nasmejana Olga Danilović, koja će u nedelju igrati za titulu sa vršnjakinjom iz Rusije. "Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj. Ovo je moj… »
Olga Danilović u prvom WTA finalu u karijeri

Olga Danilović u prvom WTA finalu u karijeri

Glas Amerike 28.07.2018
Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u finale turnira u Moskvi, pošto je u polufinalu, posle velike borbe, u tri seta, pobedila Beloruskinju Aleksandru Sasnovič - 6:2, 5:7, 7:5. Za prvu WTA titulu u karijeri Olga će sutra igrati protiv… »
Danilovićeva: "WTA finale sa samo 17 godina..."

Danilovićeva: "WTA finale sa samo 17 godina..."

Sportske.net 28.07.2018
Tinejdžerka na korak od prvog profesionalnog trofeja u tenisu. Srpska teniserka Olga Danilović danas se plasirala u finale WTA turnira u Moskvi nakon što je savladala Beloruskinju Aleksandru Sasnovič. Nije krila oduševljenje 17-godišnjakinja u… »
Ćao, ja sam Olga i za koju godinu biću u top 10 na svetu

Ćao, ja sam Olga i za koju godinu biću u top 10 na svetu

Mozzart sport 28.07.2018
Danilovićeva u prvom WTA finalu. Srbi su je upoznali još kao devojčicu, više zbog oca Saše Danilovića, no zbog teniskog talenta, ali to bi uskoro mogla da se promeni. Jer Olga Danilović ove nedelje u Moskvi nagoveštava da bi mogla da krene tatinim… »
Danilovićeva: WTA finale sa 17 godina, nemam reči...

Danilovićeva: WTA finale sa 17 godina, nemam reči...

N1 Info 28.07.2018
Srpska teniserka Olga Danilović nije krila oduševljenje posle plasmana u prvo WTA finale u karijeri. Mlada Danilovićeva (17) savladala je Alijaksandru Sasnovič u polufinalu turnira Moskvi. "Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj… »
Olga Danilović: Prošle godine sam odigrala samo jedan WTA turnir, a sada sam u finalu Moksve

Olga Danilović: Prošle godine sam odigrala samo jedan WTA turnir, a sada sam u finalu Moksve

Hot sport 28.07.2018
Mlada srpska teniserka će sutra igrati prvo finale na jednom WTA turniru u svojoj karijeri. Kao prepreku za to imala je Beloruskinju Alijaksandru Sasnovič koju je savladala sa 2:1. – Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj. Ovo je… »
Pala i četvrta iz top 100: Olga u finalu!

Pala i četvrta iz top 100: Olga u finalu!

Mondo 28.07.2018
Bravo! Sedamnaestogodišnja Olga Danilović igraće za prvu WTA titulu u karijeri. Olga Danilović potvrdila je da je pred njom fantastična karijera: Srpska teniserka, koja ima 17 godina, u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni izborila je WTA finale… »
Olga Danilović u finalu turnira u Moskvi

Danas 28.07.2018
Srpska teniserka Olga Danilović igraće u finalu turnira u Moskvi. Ona je u polufinalnom duelu, posle velike borbe, savladala Aleksandru Sasnović iz Belorusije sa 6:2, 5:7, 7:5. Danilovićeva je obezbedila svoje prvo VTA finale u karijeri, gde će… »
Novi podvig Danilovićeve: U Moskvi za prvo VTA finale

Novi podvig Danilovićeve: U Moskvi za prvo VTA finale

Dnevnik 28.07.2018
MOSKVA: Mlada srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u prvo VTA finale u karijeri novom iznenađujućom pobedom, sada nad Beloruskinjom Aleksandrom Sasnovič 6:2, 5:7, 7:5. Nakon što je ostvarila najveću pobedu eliminacijom 10. igračice sveta… »

Radio 021 28.07.2018
Teniserka Olga Danilović pobedom nad Alijaksandrom Sasnovič iz Belorusije (2:1) plasirala se u finale turnira u Moskvi. Srpska teniserka savladala je Beloruskinju posle više od dva sata nadigravanja. Danilovićeva je u glavni žreb turnira u Moskvi… »
WTA Moskva: Uspeh karijere, Olga Danilović u finalu!

WTA Moskva: Uspeh karijere, Olga Danilović u finalu!

Hot sport 28.07.2018
Mlada srpska teniserka danas je napravila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Pobedom od 2:1 (6:2, 5:7, 7:5) nad Beloruskinjom Aliksandrom Sasnovič plasirala se u finale turnira u Moskvi. Nakon dva početna servis gema bez brejk prilika u prvom setu… »
Olga u finalu: Danilovićeva napravila uspeh karijere, boriće se za titulu u Moskvi! (video)

Olga u finalu: Danilovićeva napravila uspeh karijere, boriće se za titulu u Moskvi! (video)

Kurir 28.07.2018
Mlada srpska teniserka Olga Danilović napravila je najveći uspeh u karijeri - izborila je plasman u finale turnira u Moskvi. Olga je u polufinalu savladala Beloruskinju Aliksandru Sasnovič sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 7:5). 17-godišnja Srpkinja će u… »
Olga dominira: Naša teniserka u finalu turnira u Moskvi

Olga dominira: Naša teniserka u finalu turnira u Moskvi

Noizz 28.07.2018
Olgu Danilović ne može ništa da zaustavi u pohodu na prvu profesionalnu titulu! Srpska teniserka, koja ima 17 godina, u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni izborila je WTA finale. Danilovićeva će se boriti za titulu na turniru u Moskvi, koji se igra… »
Olga u finalu Moskve za najveći uspeh u karijeri!

Olga u finalu Moskve za najveći uspeh u karijeri!

N1 Info 28.07.2018
Mlada srpska teniserka Olga Danilović pobedila je Alijaksandru Sasnovič u polufinalu WTA turnira u Moskvi. Olga Danilović nastavila je sa neverovatnim rezultatima u Moskvi. Posle eliminacije u kvalifikacijama se u glavni žreb vratila kao laki luzer, a… »
Olga Danilović u finalu turnira u Moskvi!

Olga Danilović u finalu turnira u Moskvi!

Sputnik 28.07.2018
Mlada srpska teniserka Olga Danilović igraće u finalu turnira u Moskvi. Danilovićeva je u polufinalnom duelu, posle velike borbe, savladala Aleksandru Sasnovič iz Belorusije sa 6:2, 5:7, 7:5. Srpska teniserka je obezbedila svoje prvo VTA finale u… »

Novi magazin 28.07.2018
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se danas u finale turnira u Moskvi. Ona je tako ostvarila najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri i u nedelju će se boriti za trofej u svom prvom finalu nekog WTA turnira. Danilovićeva je u borbi za finale… »
Imamo novu tenisku zvezdu, Olga Danilović preživela nestvarnu dramu i ušla u finale Moskve! (video)

Imamo novu tenisku zvezdu, Olga Danilović preživela nestvarnu dramu i ušla u finale Moskve! (video)

Telegraf 28.07.2018
Još jedan uspeh naše mlade teniserke! Naša talentovana teniserka Olga Danilović ušla je u finale Moskve, na turniru na šljaci! Pala je Alijaksandra Sasnovič iz Belorusije, inače 42. igračica sveta, i to rezultatom 6:2, 5:7, 7:5! Danilovićeva je… »
Meč karijere Olge Danilović

Meč karijere Olge Danilović

Mozzart sport 28.07.2018
Talentovana srpska teniserka posle pobeda nad Kajom Kanepi i Julijom Gerges ima priliku da se domogne finala WTA turnira u Rusiji. Prija joj Rusija. Očigledno. Tamo gde se 2016. godine popela na evropski tron u konkurenciji do 16 godina, Olga Danilović… »
Olgina ruska bajka: Danilovićeva i Sasnovič u polufinalu Moskve

Olgina ruska bajka: Danilovićeva i Sasnovič u polufinalu Moskve

Večernje novosti 28.07.2018
Majka je kupila karte za povratak kada sam ispala u kvalifikacijama, a sad igram za finale, oduševljena je Olga. NEKADAsu teniserke osvajale trofeje kao devojčice - Dženifer Kaprijati već sa 14, Monika Seleš i Gabrijela Sabatini sa 15. Ali, sada je… »

Vesti dana »