Повезане вести

Она је паничарка, па су ми дозволили да будем уз њу да је смирујем! Родитељи миљане Кулић откривају: Речено јој - иди и…

Она је паничарка, па су ми дозволили да будем уз њу да је смирујем! Родитељи миљане Кулић откривају: Речено јој - иди и…

Курир 29.07.2018
Миљана Кулић породила се 27. јула у касним вечерњим сатима. Првој ријалити беби поносна мајка дала је име Жељко. Баба и деда не крију колико су срећни због принове. 1 / 5 Фото: Фацебоок "Хвала на честиткама свих. Људи зову… »
"Људи, немојте тако да се понашате": Нећете веровати шта је Миљана Кулић доживела свега 24 сата после рођења сина

"Људи, немојте тако да се понашате": Нећете веровати шта је Миљана Кулић доживела свега 24 сата после рођења сина

Блиц 28.07.2018
Бивша учесница "Задруге" Миљана Кулић породила се јуче у касним вечерњим сатима и дала сину првенцу име Жељко. Беба је рођена тешка 3.5 килограма и дугачка 54 центиметра, а она је сада открила шта јој се догодило, што ју је… »
Миљана Кулић после порођаја: Осећај је феноменалан, одлучила сам да дојим сина

Миљана Кулић после порођаја: Осећај је феноменалан, одлучила сам да дојим сина

Вечерње новости 28.07.2018
Миљана Кулић, бивша учесница "Задруге", породила се претходне ноћи и на свет донела сина којем је дала име Жељко. Миљана Кулић, бивша учесница "Задруге", породила се претходне ноћи и на свет донела сина којем је дала име… »

Вести дана »