Повезане вести
Уз његове хитове смо се заљубљивали и плакали: Послушајмо најлепше песме Оливера Драгојевића (видео)
Телеграф 29.07.2018
Подсетимо се највећих хитова легендарног хрватском музичара. Један од најпознатијих музичара са ових простора Оливер Драгојевић преминуо је после тешке болести у 71. години живота. Познати хрватски кантаутор оставио је иза себе… »
Пољуби ми Тошу и запевајте једну за сва времена: Тони Цетински се емотивним статусом опростио од Оливера
Телеграф 29.07.2018
- Од тебе сам највише учио јер сам од тебе и највише добио - написао је Тони. Познате личности полако се опраштају од Оливера Драгојевића, који је преминуо после тешке болести. Од легендарног музичара опростио се и Тони Цетински… »
Траг у бескрају: Уз ове Оливерове песме смо расли, заљубљивали се... (видео)
БК ТВ 29.07.2018
Оставио је неизбрисив траг. Легендарни певач Оливер Драгојевић преминуо је јутрос у болници у 71. години, после тешке болести. Био је један од најпознатијих певача у Хрватској и на простору целе бивше Југославије, а уз хитове… »
Вести дана »
Борба са великим пожарима у Србији: Критично у Делиблатској пешчари, стабилизација на другим локацијама
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних
Велика помоц́ руског „иљушина“: Главна жаришта у Делиблатској пешчари успешно угашена /видео/
Спутник пре 1 сатјош 75 повезаних