Povezane vesti
Vučić: 9 MiG-ova 29 u vazduhu do novembra; Vojska ostaje bez jednog Erbasa H145M u korist Policije
Tango Six 29.07.2018
Vojska Srbije i njeno RV i PVO najverovatnije ostaju bez jednog Erbasovog helikoptera H145M koji će biti prebačen u Helikoptersku jedinicu MUP-a Srbije, nastavlja se planiranje nabavke jurišnih helikoptera Mil Mi-35 a očekuje se da najviše devet MiG-ova… »
Vučić: Do kraja godine najmanje osam ili devet "migova 29" na nebu
RTS 29.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će pre kraja godine u upotrebi u Vojsci Srbije biti najmanje osam ili devet aviona "mig 29". Ističe da će Srbija nabaviti devet novih "Erbasovih" helikoptera H145M, ali i još tri Mi-17 i četiri Mi-35… »
"Iznenadna" pokazna vežba Vojske Srbije u Nikincima
N1 Info 29.07.2018
Na poligonu Nikinci danas je izvedena pokazna vežba gađanja iz streljačkog naoružanja koje koristi Vojska Srbije, ali i onoga koje je tek u razvoju. Vežbi su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin… »
Novo naoružanje na vežbi gađanja u Nikincima
RTS 29.07.2018
Na poligonu Nikinci je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, održana pokazna vežba gađanja iz streljačkog naoružanja, koje koristi Vojska Srbije, ali i koje je u razvoju. Vežbi u Nikincima, pored predsednika Srbije, prisustvovali su i… »
Vučić: Zastupam jedino interese Srba i Srbije
RTS 29.07.2018
Ne zastupam albanske interese, već interese Srba i Srbije, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ističe da će izaći sa idejama za koje misli da su najbolje za budućnost naše zemlje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da u pregovorima sa… »
Vučić u nikincima: Svako ko pomisli da krene na Srbiju da proguta knedlu; Makron i Putin pre kraja godine u Srbiji (foto)
Večernje novosti 29.07.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje pokaznoj vežbi gađanja iz streljačkog naoružanja, na poligonu Nikinci. Na poligonu Nikinci danas je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, počela pokazna vežba gađanja iz streljačkog… »
Vučić o bezbednosnoj situaciji u državi: Beograd i Srbija neće biti poligon za obračun narko-klanova!
Kurir 29.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na procenu bezbednosne situacije u zemlji, nakon ubistva poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, istakavši da je ona stabilna, ali da ga brine rat klanova oko tržišta narkotika. "Inače mislim da… »
Vučić: Imamo neke tragove u slučaju ubistva advokata
N1 Info 29.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o jučerašnjem ubistvu advokata Dragoslava Ognjanovića, rekao je da država mora mnogo brutalnije da se obračuna sa kriminalcima i da policija ima neke tragove u toj istrazi. "Sinoć sam razgovarao s ministrom… »
Vučić: Bezbednosna situacija u Srbiji dobra, brine me rat dva narko-klana
Novi magazin 29.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je bezbednosna situacija u Srbiji stabilna i "mnogo bolja nego 2001. ili 2010. godine", ali je i izrazio zabrinutost zbog, kako je rekao, rata dva kriminalna klana oko tržišta narkotika. Komentarišući… »
Projekat "1.500+": Šta sve ima naša Vojska (video)
Mondo 29.07.2018
Održana pokazna vežba gađanja iz streljačkog naoružanja koje koristi Vojska Srbije, ali i koje je u razvoju. Na poligonu Nikinci i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. .flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' } Izvor: Tanjug Na poligonu u… »
Vučić na pokaznoj vežbi vojske Srbije: Ove godine milijardu evra za naoružanje i vojnu opremu
Kurir 29.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ove godine biti uloženo više od milijardu evra u naoružanje i vojnu opremu, što je najviše u regionu, ne računajući Rumuniju koja je 2,5 puta veća po broju stanovnika. Na taj način, prema… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 164 povezane
Nedeljko Todorović za RTS otkriva koliko će trajati pravo Miholjsko leto
RTS pre 17 minutajoš 39 povezanih
Wizz Air: Zadržaćemo bazu u Beogradu tokom zimske sezone, pozdravljamo odlaganje primene regulatornih mera
Nedeljnik pre 57 minutajoš 19 povezanih