Povezane vesti
Fanovi osuđuju čabarkapu za nasilje nad aleksandrom: Rijaliti zvezda tvrdi da je Aleksandrova žena pokušala da sakrije dokaze!…
Kurir 29.07.2018
Aleksandru Subotić navodno je napao bivši partner i otac njene maloletne ćerke, Aleksandar Čabarkapa. Rijaliti zvezda tvrdi da joj je bivši dečko naneo telesne povrede, a slučaj je odmah prijavila policiji. On je tom prilikom zapretio da će joj, kako je… »
Pretučena Aleksandra Subotić! Napao je bivši: Slučaj prijavljen policiji, Čabarkapa pretio da će joj metkom razneti mozak…
Kurir 29.07.2018
Aleksandru Subotić pretukao je danas njen bivši partner i otac njene maloletne ćerke, Aleksandar Čabarkapa. Rijaliti zvezda tvrdi da joj je bivši dečko naneo telesne povrede a slučaj je prijavila policiji. "Išla sam sa drugaricom i ćerkom do jednog… »
Vesti dana »
Iranski ambasador otkrio detalje o ranjavanju ajatolaha! Modžtaba Hamnei preživeo bombardovanje: "Mislim da je u bolnici, ne može da održi govor"
Kurir pre 19 minutajoš 44 povezane
Udar na bazu u Kuvajtu: Iranci tvrde da je ranjeno 100 američkih vojnika
Politika pre 15 minutajoš 69 povezanih
"Tada sam shvatio koliko je fudbal važan u Srbiji!" Amerikanac srušio Partizan pa poručio: Rodiću, hvala
Večernje novosti pre 20 minutajoš 27 povezanih
Najavljeni skupovi studenata u opštinama gde se održavaju izbori
Vranje news pre 5 satijoš 23 povezane