Повезане вести

Бен: Најважније је да смо освојили три бода

Бен: Најважније је да смо освојили три бода

Спортски журнал 29.07.2018
Фудбалери Црвене звезде победили су данас на свом терену нишки Раднички са 2:0, у утакмици другог кола Супер лиге Србије. Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен рекао је да његова екипа није била на свом нивоу на данашњем мечу… »
Милојевић: "Имам стрпљења за ове играче, Олга и ватерполисти показали како се бори!"

Милојевић: "Имам стрпљења за ове играче, Олга и ватерполисти показали како се бори!"

Спортске.нет 29.07.2018
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас, после победе над Радничким, да је доста играча његове екипе ван ритма, али је истакао да има стрпљења за њих. "Честитам екипи Радничког на доброј игри и доброј… »
Милојевић: Не знам шта бих рекао... Стрпљив сам

Милојевић: Не знам шта бих рекао... Стрпљив сам

Н1 Инфо 29.07.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није био превише задовољан издањем свог тима у победи над нишким Радничким у другом колу Суперлиге Србије 2:0. Црвено-бели су до тријумфа дошли головима Милана Родића у деветом и Бена са… »
Рака Ђуровић се огласио поводом Звездиног гола!

Рака Ђуровић се огласио поводом Звездиног гола!

Спортске.нет 29.07.2018
Легендарни судија нема дилему. Црвена звезда успела је да победи Раднички са 2:0 и тако настави низ добрих резултата. "Црвено-бели" су повели голом Милана Родића у деветом минуту игре што је био уједно и најконтроверзнији детаљ… »
"Делије" незадовољне - желе Звездино дете уместо новајлије! (ТВИТОВИ)

"Делије" незадовољне - желе Звездино дете уместо новајлије! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 29.07.2018
Навијачи "Црвено-белих" нису претерано одушевљени игром, а желели су и да виде тинејџера у акцији. Црвена звезда остварила је победу над Радничким из Ниша од 2:0. У не толико узбудљивој утакмици, првак Србије је рутински држао… »
Звезда боља у "европском" окршају, Партизан коначно "пробио лед"!

Звезда боља у "европском" окршају, Партизан коначно "пробио лед"!

Спортске.нет 29.07.2018
Оба вечита ривала забележила победу пред нове европске изазове. Вечерашњим утакмица завршено је друго коло Суперлиге Србије. Фудбалери Црвене звезде тријумфовали су над Радничким из Ниша резултатом 2:0. "Црвено-бели" су били… »
Милојевић: Имам стрпљења

Милојевић: Имам стрпљења

Мондо 29.07.2018
Тренер Црвене звезде није задовољан нивоом игре који је његов тим показао против Радничког, али не жели да критикује играче. Фото: МН Пресс Наставили су фудбалери Црвене звезде и против Радничког из Ниша победнички низ… »
Родић и Бен са пенала за сигуран тријумф Звезде

Родић и Бен са пенала за сигуран тријумф Звезде

Н1 Инфо 29.07.2018
Фудбалери Црвене звезде уписали су и другу победу у Суперлиги ове сезоне пошто су на стадиону Рајко Митић савладали нишки Раднички резултатом 2:0. Црвено-беле је у вођство довео Милан Родић у деветом минуту, да би коначан… »
Звезда води (не)спорним голом, Партизан и даље без гола у Сурдулици!

Звезда води (не)спорним голом, Партизан и даље без гола у Сурдулици!

Спортске.нет 29.07.2018
Последње утакмице другог кола Суперлиге Србије. Фудбалери Црвене звезде воде на полувремену против Радничког из Ниша резултатом 1:0. Ситуација из деветог минута остаће веома спорна пошто је стрелац гола Милан Родић био у… »
Звезда води: Штопер Радничког ‘асистирао’ Родићу (видео)

Звезда води: Штопер Радничког ‘асистирао’ Родићу (видео)

Хот спорт 29.07.2018
Од 9. минута поготком Милана Родића Црвена звезда води на свом стадиону против Радничког. Мада је био у недозвољеној позицији, гол Родића није поништен јер је лоптом играо фудбалер Радничког пре него што је она стигла до њега… »

Вести дана »