Povezane vesti
Dačić: Neka se svi izjasne o Kosovu, pa i crkva! Mi predlažemo... (video)
Pravda 30.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za budućnost… »
Dačić: Promenjene su okolnosti u svetu
Danas 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je američka administracija prvi put spremna da sasluša kreativne predloge za kompromisno rešenje kosovskog pitanja i ocenio da vlasti u Prištini nisu svesne da se promenile okolnosti u svetu… »
Dačić: Rusija i SAD podržavaju dijalog, neće biti novih aktera
Večernje novosti 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da misli da u dijalog Beograda i Prištine neće biti uvedeni novi akteri, ali da sada i SAD i Rusija podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas… »
Dačić: Mirno rešenje za budućnost Srbije, podrška SAD i Rusije
Blic 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za budućnost… »
Vesti dana »
Bukti rat Irana i Izraela! Brutalan napad na jug Izraela, ima mrtvih, povređeno 100 ljudi! Teheran raketama napao glavno nuklearno postrojenje (video)
Kurir pre 13 minutajoš 98 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 3 satajoš 40 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih
Preminuo bivši specijalni tužilac i direktor FBI Robert Miler
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Ivana Španović bez medalje, ali ima drugi skok karijere: Sa osmehom završila finale Svetskog prvenstva
Nova pre 13 minutajoš 24 povezane