Povezane vesti
Dačić: Neka se svi izjasne o Kosovu, pa i crkva! Mi predlažemo... (video)
Pravda 30.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za budućnost… »
Dačić: Promenjene su okolnosti u svetu
Danas 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je američka administracija prvi put spremna da sasluša kreativne predloge za kompromisno rešenje kosovskog pitanja i ocenio da vlasti u Prištini nisu svesne da se promenile okolnosti u svetu… »
Dačić: Rusija i SAD podržavaju dijalog, neće biti novih aktera
Večernje novosti 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da misli da u dijalog Beograda i Prištine neće biti uvedeni novi akteri, ali da sada i SAD i Rusija podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas… »
Dačić: Mirno rešenje za budućnost Srbije, podrška SAD i Rusije
Blic 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za budućnost… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito i lokalna kiša
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 20 povezanih
Pomoć države za 50.000 domaćinstava: Do kraja 2027. subvencije za poboljšanje energetske efikasnosti
Kurir pre 30 minutajoš 14 povezanih
Inspekcija povukla 10 tona sira iz mlekare „Kikinda“ zbog lažiranja roka trajanja
Serbian News Media pre 35 minutajoš 11 povezanih
Uhapšen osumnjičeni da je bacio bombu na kuću Zdravka Čolića
Vesti online pre 2 satajoš 24 povezane
Svoj na svome: PRODUŽEN ROK za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 35 minutajoš 7 povezanih