Povezane vesti
Dačić: Neka se svi izjasne o Kosovu, pa i crkva! Mi predlažemo... (video)
Pravda 30.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za… »
Dačić: Promenjene su okolnosti u svetu
Danas 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je američka administracija prvi put spremna da sasluša kreativne predloge za kompromisno rešenje kosovskog pitanja i ocenio da vlasti u Prištini nisu svesne da se promenile okolnosti u… »
Dačić: Rusija i SAD podržavaju dijalog, neće biti novih aktera
Večernje novosti 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da misli da u dijalog Beograda i Prištine neće biti uvedeni novi akteri, ali da sada i SAD i Rusija podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je… »
Dačić: Mirno rešenje za budućnost Srbije, podrška SAD i Rusije
Blic 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

Dve osobe poginule u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana (video)
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih