Povezane vesti
Dačić: Neka se svi izjasne o Kosovu, pa i crkva! Mi predlažemo... (video)
Pravda 30.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za… »
Dačić: Promenjene su okolnosti u svetu
Danas 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je američka administracija prvi put spremna da sasluša kreativne predloge za kompromisno rešenje kosovskog pitanja i ocenio da vlasti u Prištini nisu svesne da se promenile okolnosti u… »
Dačić: Rusija i SAD podržavaju dijalog, neće biti novih aktera
Večernje novosti 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da misli da u dijalog Beograda i Prištine neće biti uvedeni novi akteri, ali da sada i SAD i Rusija podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je… »
Dačić: Mirno rešenje za budućnost Srbije, podrška SAD i Rusije
Blic 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za… »
Vesti dana »
Proleće u januaru, temperatura se penje do 19. podeoka – od srede u postepenom padu
RTS pre 30 minutajoš 5 povezanih
Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta; Delegacija Republike Srbije na obeležavanju godišnjice u Poljskoj
RTV pre 1 minutjoš 5 povezanih