Повезане вести
Зашто је убијен миша Огњановић? Ово су 4 теорије о ликвидацији угледног београдског адвоката (узнемирујући фото)
Курир 30.07.2018
Истрага се води у више праваца, Огњановић је највероватније још једна у низу жртава крвавог рата који букти између црногорских кланова. После убиства познатог београдског адвоката Драгослава Мише Огњановића (57) испред његове… »
У рату са луком бојовићем нико није безбедан: Убице пронашле адвоката у стану у ком је живео само два месеца
Блиц 30.07.2018
Убиство адвоката Драгослава Огњановића (57) - који не само што је био заступник Бојовића и његових ортака већ и близак пријатељ породице - показује да је обрачун са групом Луке Бојовића ушао у фазу у којој нико није безбедан… »
"Тата, све сам опростио": Емотивна порука сина убијеног адвоката у читуљи
Блиц 30.07.2018
Син Драгослава Мише Огњановића из другог брака, Михајло, опростио се од убијеног оца емотивном поруком: "Тата, волео бих да си ту, да смо се више дружили. Све сам опростио. Бићу храбар, ти путуј миран", пише у последњем… »
Тужна порука сина убијеног адвоката Драгослава Мише Огњановића: Тата, све сам опростио, волео бих да смо се више дружили
Курир 30.07.2018
Син Драгослава Мише Огњановића из другог брака Михајло дао је читуљу убијеном оцу опростивши се од њега емотивном поруком. "Тата, волео бих да си ту, да смо се више дружили. Све сам опростио. Бићу храбар, ти путуј миран", пише… »
Бранилац луке бојовића сурово ликвидиран пред сином: Убица је викнуо: Мишо! А онда сасуо рафал у њега
Курир 30.07.2018
Драгослав Огњановић паркирао аутомобил недалеко од своје зграде и кренуо ка улазу. Према једној верзији, убица је, сакривен иза стуба, довикнуо његово име и запуцао. Нападач маскиран качкетом, који је у суботу убио познатог… »
Убица и даље на слободи, штрајк адвоката
Данас 29.07.2018
Ликвидиран познати београдски адвокат Драгослав Огњановић, Вучић изјавио да има више трагова него у случају убиства "кума господина Бојовића" На Новом Београду, у Улици Антифашистичке борбе, у суботу увече убијен је познати… »
Вести дана »

ЕУ одобрила 19. пакет санкција Русији, Зеленски тврди да су мере ЕУ и САД веома важан корак
Н1 Инфо пре 5 минутајош 63 повезане

Данас у Србији топло и претежно сунчано, уз јак ветар, увече наоблачење, киша и пад температуре
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 23 повезане

Наставља се Супер лига, Црвена звезда гостује Радничком, Партизан дочекује Младост
Радио сто плус пре 10 минутајош 24 повезане