Povezane vesti
Utvrđivanje činjenica počinje krajem avgusta u Vranju
Politika 30.07.2018
Prvi izveštaj moguće je uraditi do kraja 2020. i naš zadatak je da utvrdimo zašto Srbi i građani Srbije obolevaju više nego Britanci, Nemci i drugi. - Ako uranijum nije štetan, zašto se toliko novca izdvaja za njegovo čuvanje i skladištenje, zašto se… »
Od avgusta utvrđivanje činjenica o NATO bombardovanju
Radio 021 30.07.2018
Predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Darko Laketić izjavio je da će utvrđivanje činjenica o štetnosti osiromašenog uranijuma na stanovništvo Srbije početi krajem avgusta ili početkom septembra u Vranju. "Krajem avgusta, ili… »
Osiromašeni uranijum: U avgustu na teren, prvi izveštaj 2020. Godine
Blic 30.07.2018
Krajem avgusta ili početkom septembra Komisija za istragu posledica NATO bombardovanja otići će u Vranje gde će raditi na utvrđivanju činjenica o uticaju osiromašenog uranijuma na zdravlje građana i životnu okolinu, a prvi preliminarni izveštaj biće… »
Prvi izveštaj o posledicama NATO bombardovanja do 2020.
N1 Info 30.07.2018
Predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Darko Laketić izjavio je da će utvrđivanje činjenica o štetnosti osiromašenog uranijuma na stanovništvo Srbije početi krajem avgusta ili početkom septembra u Vranju. "Krajem avgusta, ili… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 39 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana