Povezane vesti
Blam novog britanskog ministra spoljnih poslova: U Pekingu je suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Kurir 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant stigao je danas u Peking, a pri susretu s kineskim kolegom je izazvao smeh kada je svoju ženu, Kineskinju, predstavio kao "Japanku". "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske… »
Ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Radio 021 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Britanski ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
N1 Info 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao - Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Vesti dana »

Srbija danas Na udaru nepogoda: Rano jutros oglasio se RHMZ, posebno upozorenje i za Beograd! U ovim delovima zemlje vreme je opasno
Blic pre 20 minutajoš 15 povezanih

Danas je Blaga Marija: Veruje se da žene zbog jedne stvari treba da odu u crkvu i pomole joj se
Telegraf pre 30 minutajoš 6 povezanih

Haos tokom noći u Beogradu: Troje povređenih u saobraćajnim nezgodama: Hitna morala da interveniše i zbog osoba u alkoholisanom stanju
Blic pre 55 minutajoš 5 povezanih

Rusi tokom noći izveli više od 400 udara na samo jednu oblast u Ukrajini, ima mrtvih: Uništeni stanovi i kuće
Telegraf pre 20 minutajoš 6 povezanih