Povezane vesti
Blam novog britanskog ministra spoljnih poslova: U Pekingu je suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Kurir 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant stigao je danas u Peking, a pri susretu s kineskim kolegom je izazvao smeh kada je svoju ženu, Kineskinju, predstavio kao "Japanku". "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske… »
Ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Radio 021 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Britanski ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
N1 Info 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao - Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Vesti dana »

(BLOG) Bačeni pirotehnika, suzavac i topovski udari u centru Beograda: Sukob građana i policije u Nišu
N1 Info pre 15 minutajoš 138 povezanih

Uživo ima povređenih u Beogradu Topovski udari u Nemanjinoj, u Nišu letela jaja prema Žandarmeriji (video)
Blic pre 35 minutajoš 59 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Zapadni mediji: Govor tela Putina i Trampa bio je „daleko od hladnog“
Sputnik pre 15 minutajoš 52 povezane