Povezane vesti
Blam novog britanskog ministra spoljnih poslova: U Pekingu je suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Kurir 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant stigao je danas u Peking, a pri susretu s kineskim kolegom je izazvao smeh kada je svoju ženu, Kineskinju, predstavio kao "Japanku". "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske… »
Ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Radio 021 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Britanski ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
N1 Info 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao - Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Vesti dana »

Dejan Vuk Stanković: Ministar bira direktore škola, uskoro konkurs za Petu
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Spremite kišobrane, pljuštaće! Sutra stiže promena vremena, temperature do 17 stepeni!
Alo pre 40 minutajoš 27 povezanih

Luka Vildoza hvatao bolničarku za vrat, Milica Tasić je vukla za kosu: Isplivali detalji hapšenja u Bolonji
Mondo pre 30 minutajoš 23 povezane