Povezane vesti
Blam novog britanskog ministra spoljnih poslova: U Pekingu je suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Kurir 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant stigao je danas u Peking, a pri susretu s kineskim kolegom je izazvao smeh kada je svoju ženu, Kineskinju, predstavio kao "Japanku". "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske… »
Ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
Radio 021 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Britanski ministar suprugu Kineskinju predstavio kao Japanku
N1 Info 30.07.2018
Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant pri susretu s kineskim kolegom u Pekingu izazvao je smeh kad je svoju ženu Kineskinju predstavio kao - Japanku. "Moja žena je Japanka", rekao je Hant prilikom susreta s šefom kineske diplomatije Vang Jiem… »
Vesti dana »
Hamad preslišao tinejdž senzaciju! Velika šansa za uspeh karijere
Sport klub pre 28 minutajoš 41 povezana
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 23 minutajoš 44 povezane
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana