Povezane vesti

Fanovi osuđuju čabarkapu za nasilje nad aleksandrom: Rijaliti zvezda tvrdi da je Aleksandrova žena pokušala da sakrije…

Fanovi osuđuju čabarkapu za nasilje nad aleksandrom: Rijaliti zvezda tvrdi da je Aleksandrova žena pokušala da sakrije…

Press 30.07.2018
Aleksandru Subotić navodno je napao bivši partner i otac njene maloletne ćerke, Aleksandar Čabarkapa. Rijaliti zvezda tvrdi da joj je bivši dečko naneo telesne povrede, a slučaj je odmah prijavila policiji. Nakon što je obavila pregled u ambulanti… »
Lupila mi je šamar, ja je nisam udario: Optužila ga je za brutalni napad, evo kako je Čabarkapa odgovorio! (foto)

Lupila mi je šamar, ja je nisam udario: Optužila ga je za brutalni napad, evo kako je Čabarkapa odgovorio! (foto)

Kurir 30.07.2018
Aleksandra Subotić završila je u Urgentnom centru zbog telesnih povreda koje joj je, prema njenim tvrdnjama, naneo Aleksandar Čabarkapa. Aleksandra je nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru i obavljenih potrebnih pregleda, iz ove ustanove… »
U modricama i sa kragnom oko vrata: Aleksandra Subotić pokazala kako izgleda nakon što ju je Čabarkapa pretukao

U modricama i sa kragnom oko vrata: Aleksandra Subotić pokazala kako izgleda nakon što ju je Čabarkapa pretukao

Blic 30.07.2018
Učesnica rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić juče je završila u Urgentnom centru nakon što je nasilje nad njom izvršio njen nekadašnji partner Aleksandar Čabarkapa, sa kojim ima ćerku Magdalenu. Aleksandra je nakon pregleda napustila ovu… »
Skandal!!! Čabarkapa pretukao Aleksandru Subotić, završila u Urgentnom! Pogledajte fotke povreda!

Skandal!!! Čabarkapa pretukao Aleksandru Subotić, završila u Urgentnom! Pogledajte fotke povreda!

Press 30.07.2018
Aleksandra Subotić prijavila je danas policiji da ju je napao i pretukao otac njenog deteta Aleksandar Čabarkapa. – Išla sam sa drugaricom i ćerkom do jednog tržnog centra, a prethodno sam stala do trafike da nešto kupim. U tom trenutku, videla… »
Ćerka joj je sva u modricama i nosi kragnu: Ljuba Pantović se oglasila povodom prebijanja Aleksande Subotić. Njena izjava je…

Ćerka joj je sva u modricama i nosi kragnu: Ljuba Pantović se oglasila povodom prebijanja Aleksande Subotić. Njena izjava je…

Kurir 30.07.2018
Povodom objava da je Aleksandru Subotić, prema njenim tvrdnjama, pretukao Aleksandar Čabarkapa, posle čega je ona završila u Urgentnom centru, ali i u policiji kako bi prijavila slučaj, oglasila se i njena majka Ljuba Pantović. Povodom objava da je… »
Aleksandra Subotić sva u modricama i ogrebotinama posle incidenta ispred trafike: Nosi kragnu oko vrata, a Čabarkapa tvrdi da…

Aleksandra Subotić sva u modricama i ogrebotinama posle incidenta ispred trafike: Nosi kragnu oko vrata, a Čabarkapa tvrdi da…

Kurir 30.07.2018
Aleksandra Subotić prijavila je slučaj policiji, tvrdeći da ju je Aleksandar Čabarkapa napao Aleksandra Subotić je završila u Urgentnom centru zbog telesnih povreda koje joj je, prema njenim tvrdnjama, naneo Aleksandar Čabarkapa. Aleksandra je… »

Vesti dana »