Повезане вести
Градоначелник примио Даниловићеву: Она је понос нације; Олга: Још нисам свесна шта сам урадила
Вечерње новости 30.07.2018
Радојичић: Не сумњам да ће нас и Олга размазити и навићи на успехе, баш као и ватерполисти. Даниловић: Требаће ми неколико дана да прочистим мисли. Градоначелник Београда Зоран Радојичић, примио је данас у Старом двору младу… »
Без Олге Даниловић на балкону испред Скупштине
Вести онлине 30.07.2018
Млада српска тенисерка Олга Даниловић, упркос позиву, није дошла на дочек испред Скупштине Београда, уз објашњење да за њу има времена и да је успех ватерполиста далеко значајнији. - Ово је велика ствар за мене да будем овде… »
Дочек без Олге: Тенисерка није изашла на балкон, познато и због чега (фото)
Хот спорт 30.07.2018
Олга Даниловић је прошлог викенда освојила своју прву ВТА титулу. Српска тенисерка је требало да због тога буде дочекана на балкону испред градске скупштине, али ипак није. Ватерполисти су након пријема градоначелника Београда… »
Без Олге на балкону: Биће времена за мене
Н1 Инфо 30.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић захвалила се на позиву да се нађе на балкону Скупштине Града Београда током дочека за ватерполисте. Даниловићева је у недељу освојила прву титулу у каријери на ВТА туру, пошто је тријумфовала на… »
Даниловић: Припремала сам се за ово
Мондо 30.07.2018
Перспективна српска тенисерка изјавила је да ће је тријумф у Москви усмерити ка већим спортским циљевима. Олга Даниловић изјавила је у понедељак, поводом освајања првог ВТА турнира, да још није свесна постигнутог успеха, али… »
Олга Даниловић у Београду: Још увек нисам спавала, тек ћу постати свесна шта сам урадила (фото)
Хот спорт 30.07.2018
У част нове тениске наде Олге Даниловић уприличена је конференција за медије и дочек у Скупштини града, а од 20:15х је очекује и балкон пред српским навијачима. Даниловићева је јуче у свом првом ВТА финалу освојила прву титулу у… »
Олга: Нисам спавала, никога се не плашим
Н1 Инфо 30.07.2018
Млада српска тенисерка Олга Даниловић рекла је по доласку у Београд после тријумфа на турниру у Москви да је прерасла јуниорске турнире и да се не плаши никога. 17-годишња Даниловићева је у недељу победила Рускињу Анастасију… »
Топ 100 на видику – Олгиних +75 после Москве, само још две “миленијалке” у 200
Моззарт спорт 30.07.2018
Сада на 112. месту ВТА листе. Дивни дани у животу Олге Даниловић! Суперталентована српска тенисерка се после освајања пехара у Москви, првог на ВТА турнирима у каријери, данас сигурно обрадовала и када је погледала светску… »
Прати олгу: Ласло Ђере напредовао 11 места на АТП листи
Хот спорт 30.07.2018
Српски тенисер Ласло Ђере остварио је велики напредак на данас објављеној АТП листи најбољих на свету. Ђере је поправио пласман за 11 позиција и сада је поново медју 100 најбољих, на 90. месту. Србија међу првих 100 има још… »
Велики помак: Олга напредовала 75 места на ВТА листи
Хот спорт 30.07.2018
Наша тенисерка направила је велики напредак на новој ВТА листи. Освајање турнира у Москви узрок је оваквог скока Српкиње. Наша тенисерка је до највећег успеха у каријери стигла у недељу , а тим тријумфом Олга Даниловић… »
ВТА листа: Скок Даниловић на 112. место после титуле у Москви
Дневник 30.07.2018
ЛОНДОН: Млада српска тенисерка Олга Даниловић освајање прве ВТА титуле у Москви направила је огроман скок на листи од 75 места и сада је 112. на свету. Седамнаестогодишња Даниловић је у Москви постала прва која је дошла до ЊТА… »
Олга Даниловић напредовала 75 места, сада је 112. тенисерка света
Спортски журнал 30.07.2018
Перспективна српска тенисерка Олга Даниловић остварила је велики напредак на ВТА листи после највећег успеха у каријери. Даниловићева је у недељу освојила Москву, свој први ВТА турнир у каријери, тај тријумф јој је донео 280… »
Ласло Ђере напредовао 11 места на АТП листи
Бета 30.07.2018
Српски тенисер Ласло Дјере остварио је велики напредак на данас објављеној АТП листи најбољих на свету. Дјере је поправио пласман за 11 позиција и сада је поново медју 100 најбољих, на 90. месту. Србија медју првих 100 има још… »
Ђере се вратио у "елитно друштво"
Мондо 30.07.2018
Србија опет има пет тенисера у топ 100 на АТП листи. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Цливе Брунскилл Ласло Ђере је после пласмана у полуфинале турнира у Гштаду скочио за 11 места на најновијој АТП листи. Сада је 90. на свету са 649… »
ВТА: Олгин џиновски скок, Александра -3
Н1 Инфо 30.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић на новој ВТА листи забележила је скок од 75 места и сада је на 112. месту на свету. Олга је као “лаки лузер“ у Москви савладала Шмиједлову, Канепи, Гергес, Саснович и Анастасију Потапову за своју… »
Олгин скок каријере: На прагу топ 100!
Мондо 30.07.2018
Млада српска тенисерка освајањем титуле у Москви напредовала је за 75 места на ВТА листи и сада је други "рекет" Србије. Олга Даниловић направила је огроман успех на турниру у Москви, пошто је освојила титулу, прву у каријери и… »
Даниловић: Нисам свесна шта сам урадила
Данас 30.07.2018
Олга Даниловић ушла је данас у анале као прва тенирска у историји која је освојила ВТА турнир након што је у главни жреб ушла као „срећна губитница“ из квалификација, а после победе у финалу Москве над вршњакињом Анастасијом… »
Вести дана »
Временска прогноза: Данас и сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом на југу
Југмедиа пре 3 сатајош 27 повезаних