Повезане вести
Миљана први пут пред камерама после породјаја! Ево зашто је дозволила да Иван ипак види дете! (фото) (видео)
Пресс 30.07.2018
Миљана Кулић стала је пред камере Пинк телевизије и у данашњој емисији ‘Премијера Викенд Специјал’ по први пут после породјаја дала интервју новинару Немањи Вујичићу. Миљана је рекла да се осећа одлично и да је пресрећна због… »
Фотка из породилишта која ће уздрмати Ниш: Миљана објавила породичну слику, а Иванов осмех говори више од речи (фото)
Курир 30.07.2018
Миљана Кулић се породила пре три дана и на свет донела сина Жељка, а будући да није била у добрим односима са оцем детета Иваном Маринковићем, све је изненила њена одлука да му ипак допусти да види дете. Иван, чим је сазнао да… »
Миљана Кулић у сузама: Морала да се одвоји од сина, па бризнула у плач
Блиц 30.07.2018
Миљана Кулић у петак увече се породила и на свет донела сина, а отац детета Иван Маринковић јуче је дошао у Ниш како би их посетио. Миљана је пресрећна због рођења наследника коме је одлучила да да име Жељко, а у болници ће… »
Прва фотографија миљанине бебе! Иван Маринковић први пут видео сина, па објавио његову фотографију!
Пресс 30.07.2018
Миљана Кулић породила се синоћ и на свет донела сина Жељка, којег је добила са Иваном Маринковићем, бившим мужем Гоце Тржан. Иако до сада нису били у добрим односима, Иван је јутрос позвао Миљану како би питао за сина. Миљана… »
Тек се породила а већ је стала пред камере: Миљана Кулић испред болнице открила шта је рекла кад је први пут узела сина у…
Курир 30.07.2018
Миљана Кулић, која је на свет донела сина Жељка пре три дана, осећа се одлично и једва чека када ће изаћи из болнице. "Блистам, пресрећна сам. И некада имам тремама, гледам само у бебу. Неко каже да личи на мене кад сам била… »
Миљана се породила! А сада се огласио отац прве ријалити бебе, ево шта каже Иван Маринковић!
Пресс 30.07.2018
Једна од омиљених ријалити учесница, Миљана Кулић донела је синоћ у касним вечерњим сатима царским резом сина коме је дала име Жељко. Новопечени отац бебе Иван Маринковић није у добрим односима са Кулићевом, али он није крио… »
Прави журку чим изађе из болнице: Миљана пресрећна због рођења сина
Блиц 30.07.2018
Учесница ријалити шоу програма "Задруга" Миљана Кулић породила се у петак увече и на свет донела сина Жељка, прву ријалити бебу. Оно што је све највише занимло је управо то какав ће однос имати она и Иван Маринковић, бивши муж… »
Вести дана »

Временска прогноза за 17. септембар: Променљиво облачно, ујутру са кишом и локалним пљусковима
Мондо пре 57 минутајош 7 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане

Фифа донела нову одлуку: Стотине клубова додато у план исплате за пуштање играча и за утакмице у квалификацијама
Курир пре 1 сатјош 1 повезана