Повезане вести
Федерер признао: Крај моје каријере је никад ближи…
Хот спорт 30.07.2018
Швајцарски тенисер Роџер Федерер свестан је да се његовој богатој каријери приближио крај. Али, ни сам не може тачно да каже када ће ‘окачити рекет о клин’ и отићи у пензију. – Крај је никад ближи. Знам то. Али не знам када ће… »
Федерер: Крај каријере је никад ближи
Вести онлине 30.07.2018
Роџер Федерер, други тенисер света, признао је да је крај његове каријере веома близу, али је исто тако рекао да не зна када ће се то десити. - Крај је никад ближи. Али не знам када ће се десити. Не желим да имам те планове… »
Федерер: "Крај ближи него икада"
Спортске.нет 30.07.2018
Швајцарац признао да се моменат када ће се повући са терена приближио и да добро зна шта следи када оконча каријеру. Освајач двадесет Гренд слем титула и тренутно други тенисер на АТП ранг листи проговорио је о могућности да се у… »
Вести дана »
Ово су пиштољи и муниција за хеклер пронађени код Веска Баровића: Ухапшени бизнисмен један од најближих сарадника Мила Ђукановића (ФОТО)
РИНА пре 46 минутајош 26 повезаних
(ВИДЕО) Цела дворана на ногама: Овације за Николу Топића на НБА дебију у дресу Оклахоме
Данас пре 3 сатајош 36 повезаних
Детаљна временска прогноза за Сретење: Стиже драстична промена, од овог датума ће падати снег
Мондо пре 46 минутајош 27 повезаних