Povezane vesti
Miletić: Odavno nismo bolje igrali
Sportski žurnal 30.07.2018
Partizan je posle poraza od Radnika u prvom kolu Super lige, u drugom sa 1:0 pobedio Dinamo iz Vranja. Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da njegova ekipa odavno nije bolje igrala kao u prvom poluvremenu utakmice s Dinamom. - Mislim da… »
Crno-beli miletići: Partizan odavno nije odigrao bolje poluvreme!
Hot sport 30.07.2018
Crno-beli tandem iz defanzive često buni komentatore zbog identičnog imena i prezimena. Štoper crno-belih Nemanja R. Miletić odigrao je svoju prvu Superligašku utakmicu na početku nove sezone i asistencijom u 82. minutu igre Ognjenu Ožegoviću… »
Antić: Bruka i sramota, Partizan protiv malog Dinama mora da igra sa 14 igrača; Đukić: Pobeda za samopouzdanje
Večernje novosti 29.07.2018
Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima. Ja sam ponosan na ove momke, borili su se protiv moćnog Partizana, izgubili smo nesrećno, kaže trener Dinama. Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da će današnja pobeda protiv Dinama iz… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 50 minutajoš 2 povezane