Povezane vesti
Jao, mama, verila sam se: Dečko kleknuo pred Lunom tokom emisije uživo, Đoganijeva bila u šoku! (video)
Telegraf 31.07.2018
Neviđena situacija u studiju televizije "Pink" Tokom emisije "Narod pita" uživo Lunu Đogani je "verio" jedan momak nepoznat javnosti. Naime, on je kleknuo pred njom i stavio joj prsten na domali prst njene ruke, a bivša učesnica "Zadruge" je bila… »
Vrištala sam i plakala, morala sam da se izvučem iz te rupe! Luna zbog Slobe završila kod psihologa! (VIDEO)
Telegraf 31.07.2018
Luna Đogani priznala je da joj nije bilo lako posle završetka Zadruge. Bivša učesnica Zadruge Luna Đogani prethodne noći je u emisiji priznala da nije bila u dobrom zdravstvenom stanju posle rijalitija i da je potražila stručnu pomoć. Jao, mama, verila… »
Luna otkrila da li posle Slobe ima novog dečka (video)
Telegraf 31.07.2018
Luna je otvorila dušu i progovorila o svom emotivnom statusu. Luna Đogani je u emisiji "Narod pita" progovorila o svom emotivnom stanju. Bivša učesnica "Zadruge" otkrila da nema dečka i da je srećna. - Ja jesam otvorena za novu ljubav. Želim da se… »
Vesti dana »
Strah od novih poplava: Kina obustavila spasavanje na granici Nepala i Tibeta, najmanje 472 mrtvih
BBC News pre 25 minutajoš 22 povezane
"Jak vetar snabdeva požar kiseonikom i prenosi varnice i žar na stotine metara"! Sovilj otkrio šta najjači udari vetra mogu da urade u Deliblatskoj peščari
Blic pre 25 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza: Danas veoma toplo i vetrovito, temperatura do 38 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
„Miloja ćemo praviti od blata“: Bivši Zvezdin fudbaler osuo paljbu po crveno-beloj ekipi – „Pogledaj tu nemoć, mi smo jedna ozbiljna banda“!
Hot sport pre 25 minutajoš 36 povezanih
Gospojinske svečanosti počinju danas u Kragujevcu: Bogat program do Male Gospojine, evo šta sve očekuje građane
Kurir pre 40 minutajoš 16 povezanih