Povezane vesti
"Moj voljeni Miša...": Sanja Papić objavila najtežu i najbolniju poruku drugima na svom Instagramu posle ubistva advokata…
Telegraf 31.07.2018
Ognjanović (57) je ubijen u subotu uveče na Novom Beogradu, u bloku 23, a njegov sin (26) je ranjen u ruku. Sanja Papić (34), oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom ubistva supruga Dragoslava Ognjanovića (57). Mišo, tvoja je nebeska sudnica… »
"Ovo je napad na pravosuđe i državu": Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo istragu ubistva advokata
Telegraf 31.07.2018
Ovu odluku donelo je Republičko javno tužilaštvo sa obrazloženjem da ovaj čin ubistva prepoznaje kao napad na pravosuđe i državu. Tužilaštvo za organizovani kriminal danas je od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu preuzelo istraživanje slučaja ubistva… »
Mišo, tvoja je nebeska sudnica: Kolege, prijatelji i porodica opraštaju se od ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića
Telegraf 31.07.2018
Sahrana će se održati 1. avgusta u 13.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Čuveni advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je pre dve večeri ispred zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Njegovi prijatelji, porodica, kolege sa opraštaju se… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD da nastavi pregovore za kupovinu većinskog paketa NIS-a
Nova ekonomija pre 11 minutajoš 31 povezana
Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 46 minutajoš 65 povezanih
Komesarijat za izbeglice: U NATO bombardovanju poginulo više hiljada ljudi, među njima i 89 dece
Danas pre 1 satjoš 54 povezane
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Pokazivanje sile i moći – kriv sam što sam Srbin i pravoslavac
RTS pre 6 minutajoš 31 povezana