Повезане вести
Луна потражила помоћ психолога после "Задруге"
Вести онлине 31.07.2018
Актуелна блогерка по први пут потврдила је новинске наслове о психологу и лечењу. Након изласка из Беле куће, Луна Ђогани признала је да јој је било веома тешко да се навикне на новонасталу ситуацију. - Осетила сам да сам јако… »
Луна потражила стручну помоћ: Учесница "Задруге" плакала и вриштала на сав глас!
Блиц 31.07.2018
Након изласка из ријалитија, Луна Ђогани признала је да јој је било веома тешко да се навикне на новонасталу ситуацију. Такође, још увек ју је изузетно болео раскид са Слобом Радановићем, с којим је, како каже, доживела нешто… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана