Povezane vesti

Vesić: Zapanjen sam što Đilas deli lekcije, neka objasni kako se obogatio

Vesić: Zapanjen sam što Đilas deli lekcije, neka objasni kako se obogatio

Telegraf 01.08.2018
- Zato sam zapanjen da se ovaj čovek usuđuje da bilo kome deli lekcije - zaključio je Vesić. Član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da bi Dragan Ðilas morao da objasni građanima Srbije kako se obogatio dok je bio ministar i gradonačelnik, a… »
Izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića i situacija oko Visokih Dečana brinu Ujedinjene nacije

Izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića i situacija oko Visokih Dečana brinu Ujedinjene nacije

Telegraf 01.08.2018
Šef UN Antonio Guteres pripremio je izveštaj koji se odnosi na razvoj događaja na Kosovu od sredine aprila do sredine jula. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozorio da gradnja puta pored manastira Visoki Dečani i izostanak… »
Šta u Tirani kažu o eventualnoj razmeni teritorija između Beograda i Prištine: Vreme je za bolne ustupke

Šta u Tirani kažu o eventualnoj razmeni teritorija između Beograda i Prištine: Vreme je za bolne ustupke

Telegraf 01.08.2018
Zato treba da budemo veoma oprezni, kako se ne bi otvorila Pandorina kutija za druge zemlje u regionu - rekao je Bušati. Ministar spoljnih poslova Albanije Ditmir Bušati ocenio je kako je došlo vreme da Kosovo i Srbija naprave bolne ustupke i postignu… »
Bušati: Došlo je vreme za bolne ustupke Beograda i Prištine

Bušati: Došlo je vreme za bolne ustupke Beograda i Prištine

N1 Info 01.08.2018
Ministar spoljnih poslova Albanije Ditmir Bušati ocenio je kako je došlo vreme da Kosovo i Srbija naprave bolne ustupke i postignu međusobno koristan i pravno obavezujući sporazum, piše danas Koha Ditore. Bušati je, međutim, izjavio da bi… »

Vesti dana »