Povezane vesti
Uhapšena trojica sa 315 tableta ekstazija
Večernje novosti 01.08.2018
Novosadska policija uhapsila je u Zmajevu tri osobe od kojih je oduzela 315 tableta ekstazija, saopšteno je danas. Novosadska policija uhapsila je u Zmajevu tri osobe od kojih je oduzela 315 tableta ekstazija, saopšteno je danas. Uhapšeni su T. K. (23)… »
Bacali ekstazi kroz prozor pred policijom!
Mondo 01.08.2018
Policija je u Novom Sadu uhapsila trojicu osumnjičenih za prodaju droge i zaplenila 315 tableta "ekstazija", saopštio je danas MUP Srbije. Foto: Guliver/Getty Images/ArtemVorobiev ilustracija Uhapšeni T.K. (23) i J.K. (27) iz Kanjiže i S.N. (41) s… »
Bežali od policije pa uhapšeni sa 315 tableta ‘’ekstazija’’
Blic 01.08.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su T. K. (23) i J. K. (27) iz Opštine Kanjiža i S. N. (41) sa područja Subotice zbog sumnje da su trgovali narkoticima, a prilikom njihovog hapšenja zaplenjeno je 315 tableta… »
Vesti dana »
BLOG: Građani zastali u 11.52h, nastavnici OŠ „Ivo Andrić“ potpisali blanko ostavke
N1 Info pre 4 minutajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 34 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane